2777
2789
عنوان

قسم میخورم ✋

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 71 پست
البته روش من برای کسایی که وضع مالی خوبن ندارن مناسب نیست😅چون زن باید پشتوانه‌ی مالی داشته باشه

زن باید در درجه اول استقلال مالی داشته باشه بعد به ازدواج فکر کنه که به نظر من حماقته

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
عزیز دلی آرزوی خوشبختی دارم هر مدل که دوست داری🩷🩷

ممنونم فقط برام دعا کن روحم به آرامش برسه

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زیبایی در ذات و ذهن زیبای شماست بهار گلی دختر گلی

به فدای مهربانویی همچون شما بهترین گل دنیا

الهی به فدای خودت و طفلانت اگر شوی نجیب و سر به راهی قدر زندگیت را بداناو را احترام کن و به او عشق ب ...

فدای خودت گل زیبای بهاری 

به روی دیدگانم همین انجام میشود که میفرمایی

به لطف خدا چنین است و تا کنون موردی که سزاوار توبیخ و مشکلات عدیده باشد پیش نیامده امید انکه در ادامه نیز مستدام باشد . و اینک آرزوی من برای عشقی چون اینست . قلبی مالامال از عشق و دلی شاد و لبی خندان و ذهنی آرام داشته باشی 

بهترین ها نصیب تو بهترین 💗💗💗💗💗💗

فدای خودت گل زیبای بهاری به روی دیدگانم همین انجام میشود که میفرماییبه لطف خدا چنین است و تا کنون مو ...

نفرمایید بانوی فرهیخته سرزمینم

خداوندگار را سپاس میگویم بابت همسری اینچنین که نصیب شما شده و با تمام وجود واز اعماق قلبم خوشبختی روز افزون و همیشگی و پایدار را برای شما آرزومندم

سپاس بیکران بابت آرزوهای زیبا و مهربانانه در حق این بنده حقیر 🙏🌈🫂❤️🥰😍😘

نفرمایید بانوی فرهیخته سرزمینمخداوندگار را سپاس میگویم بابت همسری اینچنین که نصیب شما شده و با تمام ...

سپاس از مهر و ادب شما 

امید آن دارم که روزهای خوشی و نیکبختی شما زودتر فرا رسد و لبخند دلربایت آتش برا جانمان زند 🌷🌷🌷

ایام به کام 

شبت پر از زیبایی بهار گلی

💚💙🩵💜🤎🧡🩷

سپاس از مهر و ادب شما امید آن دارم که روزهای خوشی و نیکبختی شما زودتر فرا رسد و لبخند دلربایت آتش بر ...

سپاسگزارم بهترین گل دنیا

شبتون مملو از آرامش ❤️❤️❤️