2777
2789
عنوان

به خاله ی خواستگارم خوب گفتممممم

171 بازدید | 13 پست

فامیلمونه ندیدمش تاحالا خالش منو مراسم دیده بود برا پسر خواهرش  امشب تماس گرف بعد خالش ب مادرم گف مهرداد گفته خونه خودتون(یعنی خالش) بیان منم بیام همدیگرو ببینیم

منم ب مادرم گفتم اونا باید بیان خونه ما ینی چی من پاشم برم خونه خالش ضایس دگ

نظرتون!؟

به کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار ماندن دوباره هراس داشت⛓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله 

حالا هرچند پسر باید قبل اومدن سرجاتون بپسنده

ولی محیطی دیگه نه اینکه بررین خونه خالشون

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
بله حالا هرچند پسر باید قبل اومدن سرجاتون بپسندهولی محیطی دیگه نه اینکه بررین خونه خالشون

ما چون خودم ن باهم در ارتباط نیسیم و واسطه هس جز اینکه بگم بیان خونمون چیز دگ نمیتونم بگم

خوب کردیپسره ترسیده یه شیرینی چیزی بیاره اگه نشد از دستش بره خواسته فعلا اونجا یه دید بزنه بره😂

اره😂😂

ما چون خودم ن باهم در ارتباط نیسیم و واسطه هس جز اینکه بگم بیان خونمون چیز دگ نمیتونم بگم

پس بزارین اونا بیان رو جا شما و اینکه بدونن راحت بدست نمیاین

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی

منم همینحوری رفتم میدونی میگن اسم رو دختراون نیاد و...بگو دتس خالی تشریف بیارین یا بیرون ببینیم من جوابم منفیه نرو بعدا سر مهریه و...دخالت میکنخ خالش برای مت همین پخ شد بگو شرمنده خودم خواستگار دارم اولین باره میشنوم اینارو بد میدونیم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم