2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😍😍😍نهههه اگه واقعا هر دو طرف ادمای عاقلی باشن انتخاب درست رو بکنن و عشقشون فقط از رو هوس نباشه منطق هم توش باشه واقعی باشه یعنی با اون چیزی که تو زندگی واقعی هست جور باشه نه این که از روی هوس و خیال و چیزای رویایی باشه اگه اینطور نباشه روز به روز بیشتر هم میشه 😍😍😍😍

آخه از خيليا پرسيدم ميگن عشق از بين ميره

تا اونجا من دیدم اصلا از بین نمیره ..فقط دچار روزمرگی میشیو عادی میشه .. عاشق واقعیم باشی ک اصلا عادی نمیشه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
😍😍😍نهههه اگه واقعا هر دو طرف ادمای عاقلی باشن انتخاب درست رو بکنن و عشقشون فقط از رو هوس نباشه من ...

مشكلاته مالي عشقو كم نميكنه؟ 

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️
تا اونجا من دیدم اصلا از بین نمیره ..فقط دچار روزمرگی میشیو عادی میشه .. عاشق واقعیم باشی ک اصلا عاد ...

مرسي عشق

از بین نمیره اما چون نوع ابرازش با قبل از ازدواج فرق میکنه بعضیا فکر میکنن از بین رفته😊

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊

بیشتر میشه

اونا كه میگن كم شده مقصر خودشونن

كه از اول خودِ واقعیشون نبودن

ادم باید همیشه یه نواخت پیش بره

بعضیا اون اوائل اشنائی یا ازدواج ذووق دارن،ی كارائی میكنن كه تا حالا نكردن و انجام دادنش تو خونشون نیست

یكم كه میگذره دیگه اونكارو نمیكنن

اینه كه طرف مقابلش احساس میكنه عشقشون كم شده

دوست من اوائل عقدش، شوهرش عكسشو چسبونده بود به كیف پولش! بعد عقد عكسو كند كه زشته در كیفم باز میشه كسی میبینه!

دوستمم شدیدا معتقد بود عشق مال اول ازدواجه

من از اول همون بودم كه هستم

نه تظاهر كردم نه انرژی بیش از توانم گذاشتم

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
از بین نمیره اما چون نوع ابرازش با قبل از ازدواج فرق میکنه بعضیا فکر میکنن از بین رفته😊

شايد از زياد كناره هم بودنه

بستگی به هردوطرف داره.

خداروشکر واسه ما بیشتر هم شده

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد