2777
2789
عنوان

اگه میترسی نیا

192 بازدید | 14 پست

درباره احضار روح چیزی شنیدی؟ 

کسی تاحالا انجام داده ؟!

تجربیات وشنیده هاتون بگید 

امیدوارم نترکههه🤭

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره سه بار بگو اجی مجی لا ترجی

خیلییییی بامزه ای

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

احظار نکردم ولی شخص فوت شده خودش اومد هم تو خواب هم بیداری بیدار شدم هنوز بالاسرم بود ولی نمی‌تونستم تکون بخورم یا باهاش حرف بزنم خیلی تلاش کردم بلند شم یا صداش کنم ولی ی قدرتی مانع میشد اجازه نداشتم انگار وقتی تونستم بلند شم تنها بودم 😞 برام عجیب بود بعد اون دلتنگیم بهتر شد تونستم تا حدودی به زندگیم برگردم 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
احظار نکردم ولی شخص فوت شده خودش اومد هم تو خواب هم بیداری بیدار شدم هنوز بالاسرم بود ولی نمی‌تونستم ...

این چیزا رو درک میکنم و برام اتفاق افتاده 

اما ینفر میگفت با احضار کلییی از آینده پرسیدم و همشون هم دقیق و درست بوده 

اسم همسرش حتی و اینکه چندتا بچه ب دنیا میاره و همه چیز رو درست گفته بود

این چیزا رو درک میکنم و برام اتفاق افتاده اما ینفر میگفت با احضار کلییی از آینده پرسیدم و همشون هم د ...

اینا فکر کنم موکل دارن یعنی اونی که جواب میده جن هست نه روح که خوب و بد داره مثل آدم ها اگه بد باشه آدمو بدبخت میکنن

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
اینا فکر کنم موکل دارن یعنی اونی که جواب میده جن هست نه روح که خوب و بد داره مثل آدم ها اگه بد باشه ...

آره به احتمال جن میاد چون فک نکنم ارواح اجازه داشته باشن .

ولی خیلی دلم میخواد ی موجودی بیاد بگه جواب سوالامو

آره به احتمال جن میاد چون فک نکنم ارواح اجازه داشته باشن .ولی خیلی دلم میخواد ی موجودی بیاد بگه جواب ...

درباره همین موضوع چند سال پیش تو سایت پرسیدم تو خصوصیم پیام ها رو پیدا کردم

آره به احتمال جن میاد چون فک نکنم ارواح اجازه داشته باشن .ولی خیلی دلم میخواد ی موجودی بیاد بگه جواب ...

نمی‌دونم بدرد بخوره یا نه ولی اون زمان خیلی درگیر اطلاعات جمع کردن درباره روح و جن و اینا بودم اینم انجام ندادم فقط پرسیدم به خاطر همین نمیدونم الکیه یا نه

نمی‌دونم بدرد بخوره یا نه ولی اون زمان خیلی درگیر اطلاعات جمع کردن درباره روح و جن و اینا بودم اینم ...

ممنون ک فرستادی .

اینو منم شنیدم و انجامش ندادم . حتما انجامش میدم سر فرصت