2821
2789
عنوان

شپش پنج تا

366 بازدید | 18 پست

من ادم وسواسی ام کلا تو حموم موهامو شونه میزنم همونجام جمع میکنم میندازم سطل زباله خونه زندگیمم هر روز جارو دستمال تی یه حالت وسواسی میکشم چون مدتی درگیر وسواس فکری بودم اینا عوارض اونه حالا در کمال تعجب رفتم موهامو شونه زدم تو یه دونه مو دیدم بله شپش افتاد رو کاشی بچه ها ببینید من اونقدر وسواس فکری بودم که حالا با اینک مطمینم همیشه از خودم زمینو هم چک میکنم که یه وقت شپش نداشته باشم که دیدم دارم به یکی زنگ زدم گفت سرکه بزن سرکه ریختم تو سرم شونه کشیدم همش دیدم یا خدا پنج شیش تا شپش افتاد باز خلاصه جونم براتون بگه از اونموقع تو حموم تشریف دارم دیگ سرکه بگید تاید بگید هر چی بگید باهاش شونه زدم محلول دای لیس خریدم الان رو سرمه با پلاستیک پوشوندم دورشم چسب پهن زدم هوا نره داخل موهام روشم با شال بستم اما نکته اینه که رو سرم تخم شپش اندازه پنج تا تار مو سه تا مرده دو تا زنده وجود داشت به نظرتون با پنج شیش تا شپش نباید الان کل موهای من پر از تخم میشد یا به اونی که چک کرده باید شک کنم چون اون بدبختم به شدت موهامو گشت و اتو مو کشید  خیلی اذیتش کردم

کل زندگیت ولباس فرش ورو بالشتی رو باید ضدعفونی کنی

لباسات جلو افتاب باشه بهتره محلول سرکه رو ب علاوه داروی مخصوصش باید استفاده کنه هی بمونه بیشتر میشه تخم گذاری  میکنه

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کل زندگیت ولباس فرش ورو بالشتی رو باید ضدعفونی کنیلباسات جلو افتاب باشه بهتره محلول سرکه رو ب علاوه ...

همه چیزو ریختم لباسشویی با دمای ۳۰ درجه شست اثر نداره؟

هر شپش زنده روزانه چندتا تخم میزاره

شما برا احتیاط باید تا بیست روز یک ماه روزانه موهاتون چک بشه

یه شونه فلزی هست مخصوص رشک.دارخونه داره اونو بخر روزانه موهاتو چرب کن و از ریشه تا نوک موت بکش

سرکه و تاید و دارو و محلول باعث کشته شدن شپش میشن.رشک رو فقط باید جدا کنی یا قیچی

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

همه چیزو ریختم لباسشویی با دمای ۳۰ درجه شست اثر نداره؟

والا نمیدونم ولی خب...

هی باید ضدعفونی کنی سرتو بپوشون شونه غیره تو ضدعفونی کن لباساتو یعی کن تو پلاستیک دربسته بزاری مثلا لباس توخونگی رو عوض میکنی بری بیرون تو این مدت بزار تو پلاستیک در بسته با سرکه بشور روبالشتیتو

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
هر شپش زنده روزانه چندتا تخم میزارهشما برا احتیاط باید تا بیست روز یک ماه روزانه موهاتون چک بشهیه شو ...

امروز چند ساعت درگیر بودیم خیلی گشتیم اما نبود پنج تا بود فقط منم تعجب میکنم چون کم بود یا ما نمیبینیم یا همین چند تا بود اما پنج تا شپش یعنی خیلی وقته که تو سرم هستن؟

والا نمیدونم ولی خب... هی باید ضدعفونی کنی سرتو بپوشون شونه غیره تو ضدعفونی کن لباساتو یعی کن تو پلا ...

ببین من هر روز دارم با دمای ۳۰ درجه میشورم لباسامو مثلا امروز لباس خونگیمو شب عوض میکنم بخاطر گزما و تعریق میندازم لباسشویی رو بالشتی ام که سه روز یه بار تا الان اینکارو میکردم حتما باید سرکه باشه؟ با شستشو و دمای بالا حل نمیشه؟ اصلا موندم از کجا گرفتم اخه 

امروز چند ساعت درگیر بودیم خیلی گشتیم اما نبود پنج تا بود فقط منم تعجب میکنم چون کم بود یا ما نمیبین ...

مسخص نیست

ولی روزانه باید چک کنی

اگه یه رشک بمونه دوباره شپش میشه و تخم گذاری و.....

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

بله شب که میخواین بخوابین بذارین روی موهاتون پلاستیک بکشید صبح بشورید اذیت میشین ولی بهتره شپشه

اره من ک همه کار میکنم تا تموم بشه چون اصلا میدونم شب از فکرش خوابم نمیبره من وسواس فکری ام کمی دارم استرس و اظطرابم که قاطیش میشه حال بدی دارم همسرم میگه تو خودتو میکشی نه شپشو