2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

108 بازدید | 9 پست

خانوما نظرتون درمورد ازدواج فامیلی چیه ؟

حالا فامیل نزدیک یا فامیل دور

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

کاملا مخالفم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سمه به نظرم 

مثلا به خواهرت بگی وای پسرم عاشق دختره تو شده 

یه جوریه کلا چه دور چه نزدیک

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

کاملا مخالفم

چرا

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
خوب نیست

چرا

چرا

حالا مسائل دیگه بماند .

وحشتناک ترین مسئله اش بچه دار شدنه .

حتی اگه شانس بیاره و سالم باشه بازم قدرت بقای ژن نسبت به بقیه پایینه ، تشدید کننده بیماری های ارثیه ، هوش رو کم میکنه 

تو کشورای دیگه غیر قانونیه چون بچه های خاله عمو دایی عمه ژن مشترک زیاد دارن و تقریبا خواهر برادر محسوب میشن

ψ ❤️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792