2777
2789
سلام خوبین. من کار خیر بزرگی کردم برای مادرشوهره فوت شدم. ک ثوابش به روحش برسه میخام ادامه بدم و در ...

به خوابشون رفته ولی اون قدر بد ذاتن به خودشون میگن الکی و ..... آدم نمیشن فقط خاک گور درستشون میکنه ولی بهتر می‌شن در آینده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خوابشون رفته ولی اون قدر بد ذاتن به خودشون میگن الکی و ..... آدم نمیشن فقط خاک گور درستشون میکنه ...

برادرشوهرم بخاطر اینکه باعث شده شوهرم کتکم بزنه، ناراحته یا اصلا براش مهم نیست؟اتفاقی براش میفته ک بفهمه از آه من هست؟ ازم عذرخواهی میکنه؟

عذاب وجدان ریزی داره و میدونه در حقت بدی کرده. تاوان هم پس میده همون کاری که باهات کرد بدترش د باهاش ...

آره اون کسی که چند سال پیش بهم خیانت کرد افسرده شد و بعد از سه سال افسردگیش اومده بهم تهمت خیانت زده به همه گفته ایشون بهم خیانت کرده و بقیه مسخرم کردن

انگار آدم نشده ولی باید زندگی یه مشت محکمتر بزنه دهنش😢

واقعا 😍 😘 ممنون ❤️میشه بگی کی ازدواج میکنم ؟

فعلا تو مراحل زندگیت ارجحیت نداره و سرت شلوغه پس اول باید به یک ثباتی برسی برای کارهات بعد که به ثبات رسیدی خود به خود  روابط و ازدواجت پیش میاد.  همچی بستگی داره کی به پایداری برسی