2821
2789

دختران قرن بیستم...تا تهش عررررررر میزدم من

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برم ببینممم

برو برو

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
به منم یه سریال قشنگ معرفی کن زیاد لوس و تینیجری نباشه وایب منفی و دارک نباشه

روباه نه دم فصل ۱ و ۲ 

عاشقان ماه 

وینچنزو 

گابلین 

بد و دیوانه 

هندوانه ی چشمک زن

به منم یه سریال قشنگ معرفی کن زیاد لوس و تینیجری نباشه وایب منفی و دارک نباشه

قهرمان ضعیف کلاس رو ام ببین ..قلبم برا این سریاله

روباه نه دم فصل ۱ و ۲ عاشقان ماه وینچنزو گابلین بد و دیوانه هندوانه ی چشمک زن

عاشقان ماه و هندوانه چشمک زن و قهرمان ضعیف رو دیدم 

بقیه رو نگاه میکنم...بدو دیوانه رو ببینم کاش اول....بوراهه آرمی  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
عاشقان ماه و هندوانه چشمک زن و قهرمان ضعیف رو دیدم بقیه رو نگاه میکنم...بدو دیوانه رو ببینم کاش اول. ...

🥹🫂همشون اوکی ان ابجی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز