2777
2789
عنوان

شوهر پولدار

357 بازدید | 23 پست

باکسی که وضع مالیش خیلی خیلی بهتر از شما باشه در حدی که قابل مقایسه نباشین و تحصیلاتش بالاتر از شماباشه ازدواج میکنید؟بنظرتون همچین ازدواجی موفق میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بابا.با پولهاش پیشرفت میکنی و دوسه سال دیگه هیچکس نمیگه مرده ازش سر بود.دیدم که میگم.اما اگه با یه بی پول ازدواج کنی پسرفت میکنی خیلی که دیگه زرنگ باشی درجا میزنی.به عنوان یه باتجربه حرفم رو قبول کن.

آره بابا.با پولهاش پیشرفت میکنی و دوسه سال دیگه هیچکس نمیگه مرده ازش سر بود.دیدم که میگم.اما اگه با ...

دقیقا توی همین شرایطم یه کیس دارم به شدت جذاب ولی وضع مالی ضعیف یه نفرم هست به شدت پولدار ولی قیافه معمولی

دقیقا توی همین شرایطم یه کیس دارم به شدت جذاب ولی وضع مالی ضعیف یه نفرم هست به شدت پولدار ولی قیافه ...

مرد خوشگل بدرد نمیخوره چه فقیر چه پولدار مردا خیلی اعتماد بنفس کاذب میگیرن

خوبه به شرط اینکه خودش پولدار باشه نه اینکه مال باباش باشه . دوم اینکه خسیس نباشه . سوم اینکه اگه اختلاف طبقاتی و مالی خیلی بود و تو رو پسندید بدون یه جای کارش میلنگه که اومده سراغت وگرنه پولدارا دوست دارن با هم طبقه خودشون ازدواج کنن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792