2777
2789
عنوان

سرطان دهان

373 بازدید | 13 پست

کسی رو میشناسین

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرطان دهان نه

اما سرطان زبان دیدم

خداشکر خوب خوب شد

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
سرطان دهان نهاما سرطان زبان دیدمخداشکر خوب خوب شد

میتونی یکم از دمانش توضیح بدی

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

پدر بزرگ شوهرم لپش سرطانی شده بودخیلی پیر بود عمل ‌کردن ولی فوت شد

خدا رحمتشون کنه

میتونی یکم از دمانش توضیح بدی

راستش بعد پاتولوزی و تشخیص 

رفتن یک دکتر اون قسمت رو برداشت 

بعد۲۰ جلسه شایدم بیشتر  پرتو درمانی شروع کردن

فک کنم ۶ ماه اینا کلا طول کشید 

الانم خداشکر خوب خوبه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

کل روند درمان ۶ ماه نهایت ۶ ماه طول کشید

خواهر دوستم

تو لثه اش یه توده سرطانی دراومد

راجب بقیشم نپرس ناراحت میشی

خدا بزرگه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
راستش بعد پاتولوزی و تشخیص رفتن یک دکتر اون قسمت رو برداشت بعد۲۰ جلسه شایدم بیشتر پرتو درمانی شروع ...

میتونم ازتون خواهش کنم اسم دکتر 

و اینکه غدد لنفاوی هم برداشتن یانه چن تا درگیر بود و بگین؟؟

میتونم ازتون خواهش کنم اسم دکتر و اینکه غدد لنفاوی هم برداشتن یانه چن تا درگیر بود و بگین؟؟

غدد لنفاوی میدونم یک مقدار برداشتن

اسم دکتر الان چون فک میکنم وقت بدی باشه زنگ بزنم براتون ساعت ۵ میپرسم

اینجا

پیام میدارم

اما خیلی خیلی از کارش راضی بودن

عزیزم ببخش میپزسم خودت درگسری یا عزیزانت و چطور متوجه شدی 

این شخص ک من میگم یک آفت تو دهنش فک کنم زیر زبونش بود ک خوب نمیشد ک بعد مدتی مشکوک شدن  و دارو مصرف کرد اما بازم خوب نشد یک بار تیکه برداری کردن پاتولوزی کردن

اتفاقا جواب پاتولوژی هم خوب نبود

اما این دکتر ک حتما برات اسمش میپرسم یک بنده خدایی ک اونم درگیر بود معرفی کردو رفت جراحی و تیکه سرطانی و با یک مقدار غدد لنفاوی برداشت 

حتی یادمه براش حتی بسته ب شرایط شیمی درمانی تجویز نکرد فقط پرتو

چن جلسه رو نمیدونم پرتو کرد اما چون بنده خدا چیزی هم نمیتونس راحت بخوره خیلی لاغر شد

اما خداشکر خوب شد

همونطور ک گفتم کمتر از ۶ ماه خوب شد

خانوادش همش دکترش دعا میکردن 

اتفاقا زود هم وقت میده حالا نمیدونم تو مطب نشستن یا قبل وقت گرفتن

اما یادمه میگفت هم معطلی برای معاینه داشت و هم عمل سریع کرد

البته برای عمل زیرمیزی هم گرفت اما خانواده اون فرد انقدر از کار دکتر راضی بودن ک میگفت ریال ب ریالش حلالش باشه

عزیزم ببخش میپزسم خودت درگسری یا عزیزانت و چطور متوجه شدی این شخص ک من میگم یک آفت تو دهنش فک کنم زی ...

خدارو شکر 

من تو خصوصی برات توضیح دادم

خدارو شکر من تو خصوصی برات توضیح دادم

بله الان دیدم براتون پیام گداشتم