2777
2789
عنوان

دعوا و شکایت

106 بازدید | 8 پست

سلام وقتتون بخیر نی نی سایتی های عزیز

یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید 

محله ما جدیدا یه فروشگاه شیرین عسل باز شده که فروشنده هاش فوق العاده بد رفتار هستن من کجا باید برم شکایت کنم ازشون؟

امروز هم باهاشون بصورت لفظی بحث کردیم و من حتی تماس گرفتم با ۱۱۰ اومد شکایت نوشت ولی میخوام ببینم  باید برم غیر کلانتری؟

بیخیال کار و زندگی نداری رفتی مغازه بعد شکایت کردی نهایتش اینه که دیگه مغازشون نری مجبوری مگه

چرا اتفاقا سرمم خیلی شلوغه منتهی ما یه خانواده فوق العاده قدیمی تو محله هستیم و کاملا آبرو دار با رفتار اون فروشنده آبرو چندساله ما زیر سوال رفت پیگیر نشم توهین به خودمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مممنونم از کجا پیگیر بشم نمیدونم 😔

از همون ۱۱۰ فک کنم باید شکایت کنی ماجرا رو توضیح میدی برات صورتجلسه میکنن بعد باید برین شورای حل اختلاف

از غم ای کاش ها چشمم کبود
از همون ۱۱۰ فک کنم باید شکایت کنی ماجرا رو توضیح میدی برات صورتجلسه میکنن بعد باید برین شورای حل اخت ...

صورت جلسه کرده فردا میرم کلانتری منتهی قبلش کجا باید برم که زودتر نتیجه گیری کنم نمیدونم 

صورت جلسه کرده فردا میرم کلانتری منتهی قبلش کجا باید برم که زودتر نتیجه گیری کنم نمیدونم

منم تا همین حد میدونستم عزیزم 

فقط حتما پیگیری کن که دیگه کارش رو تکرار نکنه فک. نکنه خبریه

از غم ای کاش ها چشمم کبود
منم تا همین حد میدونستم عزیزم فقط حتما پیگیری کن که دیگه کارش رو تکرار نکنه فک. نکنه خبریه

من فردا روز تولدمه کل مهمونی کنسل میکنم و هرطور شده پیگیرش میشم یا اون باید بره یا من