2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عطسه یه واکنش دفاعی برای بیرون راندن ذرات خارجی از بینی است که با قطع تنفس و احتباس هوا شروع میشه با بالا رفتن اپیگلوت و پایین آمدن حنجره و پایین آمدن زبان کوچک هوا از بینی و دهان لیرون رانده میشه

بازم توضیح بدم یا کافیه؟

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
عطسه یه واکنش دفاعی برای بیرون راندن ذرات خارجی از بینی است که با قطع تنفس و احتباس هوا شروع میشه با ...

وای نمیدونم از کی دقیقا شاید از دوران مدرسه این باور تو ذهنم رفت . 😭

فقط یادمه قبلا یکی رو دوس داشتم هر وقت بهش فکر مبکردم عطسه میومد آخرم بهش نرسیدم از اون به بعد این باور قویتر شده 😭

من ربطش رو به صبر نمیفهمم و قبول ندارم خیلیفقط از بچگی از مادرم یه چیز بهم رسیده اینکه بعد هر عطسه ش ...

خداکنه اصلا ربطی نداشته باشه. چیکار کنم از ذهنم بره . ی حس نا امیدی بدی بهم دست میده وقتی به اتفاق خوبی فکر میکنم و یکی عطسه میکنه

وای نمیدونم از کی دقیقا شاید از دوران مدرسه این باور تو ذهنم رفت . 😭فقط یادمه قبلا یکی رو دوس داشتم ...

تو قرن ۲۱ هستیم ازین ابزاری که دستته استفاده کن و بگرد ببین تو دنیا چخبره 

ما کجاییم بقیه کجان 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

منم اعتقاد نداشتم ولی خونواده شوهرم میگن اگه بخوای کاری انجام بدی بی دلیل یعنی اگه مریض نباشی عطسه کنی اتفاق بدی میفته یا نمیتونی اون کار رو انجام بدی واسه همین دست از اون کار بر میدارند یا اگه میخان جایی برن نمیرن ولی اگه دو بار پشت سر هم عطسه کنن

اتفاق خوبی میفته یعنی حتی اگه تو کارت مشکلی بزرگی که فکمیکنی هیچ وقت برطرف نمیشه هم اتفاق افتاده باشه به شکل معجزه

همه چیز خوب میشه