2777
2789
عنوان

لاغر شو

87 بازدید | 11 پست

چیکار کنم شکم و با.سنم لاغر بشه 

خیلی تحرک و فعالیتم کم شده الان هم که تابستون هست دیگه فقط کارم شده خوردن و خوابیدن و نشستن و کار با گوشی  

فقط تنها تحرکی که دارم اینه میرم کارای خونه رو انجام میدم یا غذا درست میکنم همین 

خیلی دوست دارم لاغر شم کسی راهکاری بلد نیست ؟!

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

من ۱۰۴ کیلو بودم الان دوماه باشگاه بدنسازی میرم شدم ۱۰۰ همیشه اعتماد به نفسم بالاست یعنی به کتفمم حساب نمیکنم کسی راجب هیکلم چیزی بگه یا نه ولی گلم اضافه وزن چاقی استرس پدر م در اورد یه دونه ماشین نمیتونستم سوار شم یه پیاده رویی ۱۰دقیقه ای انگار معادل کوه نوردی سنگین برام بود 

ادم برای خودش سلامتیش باید تلاش کن وگرنه گیر هزار یک بیماری میفتی فقط خودتتتت 

برو باشگاه هفته ای سه بار هر تایم که میری هم برای بدنسازی میشه  سالم خوری داشته باش فست فود سودا همون نوشابه قند شکر حذف کن باور کن راحت میشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو مشاور تغذیهباشگاه یا هر روز صبح پیاده روی خیلی موثره،زندایی من با پیاده روی لاغر کردقبل از غذا س ...

پیاده روی رو خیلی دوست دارم ولی جایی نیست که بخوام برم پیاده روی کنم 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
من ۱۰۴ کیلو بودم الان دوماه باشگاه بدنسازی میرم شدم ۱۰۰ همیشه اعتماد به نفسم بالاست یعنی به کتفمم حس ...

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت

نه منم حرف هیچ کس برام مهم نیست 

فقط شوهرم میگه چاق شدی منم ناراحت میشم

ما کلا خانوادگی دوغ و میوه زیاد می‌خورید و مجردی اندام عااالی داشتم ولی از وقتی ازدواج کردم شوهرم همش نوشابه و شیرینیجات میخوره منم عادت کردم و همیشه باید روی سفره نوشابه باشه برای همین از وقتی ازدواج کردم و اینا رو خوردم چاق شدم 

اینجا هم که ما هم هستیم شهر کوچیکی هست،ولی زنداییم میرفت تو همین خیابون ها و محله ها

نمی‌دونم مگه منم همین کار رو کنم 

چون اطراف خونه مون جای مناسب نداره برای پیاده روی 

میشه هم برید باشگاه از تردمیل استفاده کنیدبستگی به سلیقتون داره

من که عااااشق باشگاه هستم به من باشه که ۲۴ ساعت باشگاه میرم 

راستش یکی دو جا رفتم هزینه اش بالا بود 

حالا دنبال یه باشگاه میکردم که قیمتش مناسب باشه

من که عااااشق باشگاه هستم به من باشه که ۲۴ ساعت باشگاه میرم راستش یکی دو جا رفتم هزینه اش بالا بود ح ...

آره از نظر هزینه یکم سخته

اینجور که پیداس خانم با اراده ای هستید

با آرزوی موفقیت

آره از نظر هزینه یکم سختهاینجور که پیداس خانم با اراده ای هستیدبا آرزوی موفقیت

ممنونم عزیزم بابت راهنماییتون 

لطف دارید 🌹