2777
2789
عنوان

بابای عزیزم

180 بازدید | 5 پست

بچگی‌ام تصویر خوبی ازش ندارم خیلی عصبی بود و برادرامو مامانمو میزد و داد و بیداد و فحش 

منو هیچوقت نزد ،بعد ها خوب شد یعنی از بیست سالگیم به بعد آروم شد،مهربون و دلسوز 

تمام مدت دوسش داشتم و دارم 

اون موقع ک پونزده سالم بود گفتن دیابت گرفته و  هجده سالم بود بردنش برای جراحی قلب باز و بزرگترین کابوس زندگیم بود تا برگشت خونه نزدیک ۱۲کیلو بخاطر جراحی و دردش کم کرده بود 

،ازونجا همیشه ترس از دست دادنش داشتم،تا سال۹۹ک کرونای لعنتی اومد و کرونا گرفت و یک ماه کامل بستری بود ،بعد ازون خوب شد اما کلا قوای بدنش رفت 

یه سرماخوردگی ساده تا مدتها از پا مینداختش .تا زمستون پارسال ک سرما خورد و تا ده روز اکسیژن بهش وصل بود یادمه شبا نشسته می‌خوابید تا بتونه نفس بکشه یا سرفه میکرد ک اکسیژن برسه به ریه هاش ،تا فهمیدن لخته خون تو مسیر ریه ش گیر کرده ،دارو دادن و خوب شد 

مهر ماه رفتیم سفر از لحظه ک از ماشین پیاده شدیم یکسره می‌رفت دسشویی سوزش شدید ادرار داشت خیلی عذاب کشید و گاهآ پاهاش ورم میکرد اما زیر بار دکتر نمی‌رفت 

تا دو ماه پیش ک دیدم واقعا حالش خوش نیست کم اشتها ،پاهاش دیگه تو کفشاش نمیره ،دائم خوابه ،بدن درد و سستی و بی اشتهایی حالت تهوع،خلاصه بردنش دکتر و فهمیدن کلیه هاش داره از کار میفته ،بخاطر دیابت و تزریق دز بالای انسولین (چون پرخوری میکرد برای اینکه قند خونش بالا نره سرخود میزان انسولین زیاد میکرد )

وای ک انگار یکی راه نفسمو گرفته دیگه نمیتونم شاد باشم دیروز دیدمش طفلی بعد غذا خوردن کلی استفراغ کرد 

ک علائم همون نارسایی کلیه  چون میزان اوره تو خون زیاد میشه باعث حالت تهوع و استفراغ میشه،خیلی برام مرگ اوره دیدن این حالش ،خیلی مظلوم شده 😭قلبم آتش میگیره با دیدنش ،اگر خدای نکرده طوری بشه من دیگه هیچکس رو ندارم تو این دنیا به معنای واقعی بی پناه و بی کس میشم .لطفا برای شفای پدرم صلوات بفرستید

...

عزیزن معلومه اونم شمارو خیلی دوست داره

باید دیالیز کنه و تغذیشون خیلی مهمه هر چیزی رو نمیتونن بخورن انشالله که سالیان سال سایفون بالا سرتون باشه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بحق علی و اولادش بابای من و بابایی شما شفای عاجل پیدا کنم. اللهم صل علی محمد و آل محمد

اللهم صل علی محمد و آل محمد

اللهم صل علی محمد و آل محمد

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑