2777
2789
🤣🤣🤣🤣

😂😩خدایی چقدر سوال میکردم نصفشم موش موشی بود

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اگر دوست داشتی جوابمو بده عزیزم💙محمد(پسرخالم ) حسی داره؟در نهایت به هم میرسیم🥲زمانشم اگر دوست ...

اره حس داره 

زمانش حدود دوسال بعد

حدودی گفتم

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

اره حس داره زمانش حدود دوسال بعدحدودی گفتم

مرسی قشنگم‌لطف کردی❤️

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
😂😂🌺🌺

مرسی از پاسخ گویی که داشتی عزیزم

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

اره حس داره زمانش حدود دوسال بعدحدودی گفتم

فقط ی سوال اسی 

پس چرا حرفی نمیزنه؟توی حضوری خوبه ولی توی چت انگار غریبه ای😐🥲

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
اسی جونم شرمنده ببخش حلال کن منو اینارو جواب بدی که ممنونت میشم

عزیزم گفتم بهت 

نظرشون نسبت بهت بد نیست تورو دختر خوبی دارن

ولی حسم میگه دوست دارن از فامیل زن بگیرن

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

یکیش من بودم😂😑تقی به توقی میخورد سوال میکردم دیگه سوالام ته کشید

عشقم حس تو چند درصد درست در میاد میشه  بگی منو پیمان خوشبخت میشیم ازدواج کنیم ویژگیش

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

حس اسی خوبه بهم گفته بود قبول میشمو شدمم

آره حسش خوبه ماشالله حس منم خوب بودا🙋‍♀️