2777
2789
عنوان

اشتباه کردم

106 بازدید | 16 پست

م... میدونم اشتباه کردم اشتباهمو قبول دارم 🥺میدونم روحیه ات و ... خراب کردم 😔 تموم سعیمو میکنم من اون ادم امن زندگیت باشم اونی که ازش ارامش بگیری و حالت خوب باشه کمکم کن نمیخوام برعکس این باشه نمیزارم🥺

این پیامو به شوهرم دادم جوابمو نداده اشتباه کردم دادم نمیدونم چیکلر کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فایده ای دارهمن همه سهیمو میکنم ولی کمم براش😭😭😭

ببین مردا از زن ضعیف خوششون نمیاد اول ببین همونقدر ک تو گردن میگیری اشتباهتو اونم ایا میگیره ؟ نذار اون خودشو بالاترببینه عزیزم اقرار ب لشتباه خوبه ولی بشرطی ک طرف نتونه بشه ..حالا مشکل ازکجاست ک کمی براش؟ همین ک بتونی وقتی گرفتاره درکش کنی گیر بهش ندی ک چته چته ی نوع درک کردنه

ببین مردا از زن ضعیف خوششون نمیاد اول ببین همونقدر ک تو گردن میگیری اشتباهتو اونم ایا میگیره ؟ نذار ...

میفهمم از دور حالش بده یا نه میفهمم ذهنش مشغوله یا نه حتی از طرز چت کردنش هم میفهمم میدونم بهم بگه خودشو خالی کنه اروم میشه باهاش حرف میزنم میگه ....همه چی که تو ذهنش را میگه ...نمیدونماثر داره یا نه براش ولی من دلم میشکنه وقتی میفهمم همه حال بدیاش منم😭😭 همه اش براش دردسرمم حالم از خودم بهم میخوره

عذاب وجدان دارم زندگیش خراب کردم 😭😭😭 کاش زمان میتونستم برگردونم عقب

عزیزم خیلی هم خودتو به دست و پاشو ننداز

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
میفهمم از دور حالش بده یا نه میفهمم ذهنش مشغوله یا نه حتی از طرز چت کردنش هم میفهمم میدونم بهم بگه خ ...

چرا چیکار کردی مگه چقدر بهت حس عداب وجدان تلقین شده اخه چرا گاهی شنونده باش حتی اگه دلیل حال بدشی بذاربکه تخلیه بشه

چرا چیکار کردی مگه چقدر بهت حس عداب وجدان تلقین شده اخه چرا گاهی شنونده باش حتی اگه دلیل حال بدشی بذ ...

اون اول یه دروغی بهش گفتم تو تاپیک قبلم گفتم  همش انگار از اون سرچشمه میگیره💔🚶‍♀️

چیکار کنم حالش خوب کنم😓 برم از زندگیش ؟؟ طلاق بگیرم راحت بشه💔🚶‍♀️

اگه اینجوری راحته خب خودتو بیشتر از این خوار و حقیر نکن اگه نه هم که ازش بپرس دقیقا چی میخواد سنگا اونو با هم وا بکنید 

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
اگه اینجوری راحته خب خودتو بیشتر از این خوار و حقیر نکن اگه نه هم که ازش بپرس دقیقا چی میخواد سنگا ا ...

خودمم این وسط نابود میشم میدونم میمیرم💔🚶‍♀️

الان هیچ جوابی هم به پیامم نداده😭😭😭😭

اون اول یه دروغی بهش گفتم تو تاپیک قبلم گفتم همش انگار از اون سرچشمه میگیره💔🚶‍♀️

خب خوندمش به صورت کلی اولا ک گریه نکن اروم باش قرار نیست انقدر حس عذاب وجدات داشتع باشی خودش چت نکرده ایا؟ وقتی تو این مورد زیاد رو بدی سوارت میشه مرد حواست باشه وقتی دربارش حرف میزنه خودتو بزن ب نشنیدن و بهش بکو ی بار براهمیشه بیا حلش کنیم اینجوری ک نمیشه ی رابطه رو ادامه داد ک تا ابد پس ذهنش باشه...گذشته هرکس ب خودش مربوطه

خودمم این وسط نابود میشم میدونم میمیرم💔🚶‍♀️الان هیچ جوابی هم به پیامم نداده😭😭😭😭

چند وقته رفته؟ یکم بذار زمان بگذره شاید همه چی درست بشه😏