2777
2789
عنوان

رفتار معلم

179 بازدید | 13 پست

سلام خانم ها من کلاس زبان ثبت نام کردم من۲۶ سالمه و معلم زبان ام ۲۵ سالشه مثلا میبینی تو کلاس به یک دختر ۱۸ ساله که بغلش هست شماره تماس اش رو میده باهم دوست شیم یا شکلات تعارف میکنه یا میگه بیا باهم بریم باشگاه حتی به یک دختر۱۴ ساله هم ۱۵ روز پیش این رو گفت باهم بریم باشگاه ولی به من نه من خودم نه باشگاه میرم نه چیزی ولی خوب این رفتار این هم من رو ناراحت کرد انگار مثل این میمونه که من تو رو حساب نمیکنم به خاطر همین میگم شما بودید ناراحت میشدید یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهمیت نده بیشتر بسوزه منم ی جا باشگاه میرفتم زنیکه با همه تمرین میکرد جز من اخرم فهمیدم اصلا نرمال ن ...

اره عزیزم این ام نرمال نیست میبینی رفته بیرون از کلاس بچه ها خندیدن تو کلاس اومده یه جور کولی بازی دراورده انگار چیشده یا مثلا ناظم یکی از بچه ها رو که که تو تیزهوشان بود رو مسخره میکرد میگفت اون تو لول من نیست در حد من نیست کلا هیچی نیست ولی خودش رو ادم حسابی میدونه این معلم زبان  

اهمیت نده بیشتر بسوزه منم ی جا باشگاه میرفتم زنیکه با همه تمرین میکرد جز من اخرم فهمیدم اصلا نرمال ن ...

حتی یه بار تعریف میکرد تو یک رستوران بودیم رو گربه چای ریختم چای ولرم یه جوری هم میخندید افتخار میکرد میگفت تو رستوران همه مارو نگاه میکردن

اره عزیزم این ام نرمال نیست میبینی رفته بیرون از کلاس بچه ها خندیدن تو کلاس اومده یه جور کولی بازی د ...

همینه دیگه اینم نرمال نیس ولی خب نمیشه کاری کنیم که مردم باب میلمون رفتار کنن باید تحمل کنی بگذره 

منم باشگاه میرفتم یکی از دخترا پاش بدجور پیچ خورده بود اشکش دراومده بود زنیکه رفت بالا سرش زد رو شونه اش گفت جمع کن خودتو هاااا  بعد هم رفت در حالی که اینا مسئولیت دارن در قبال ورزشکارا😕😑بعد منم دوهزاریم افتاد اینا کلا روانی ان

همینه دیگه اینم نرمال نیس ولی خب نمیشه کاری کنیم که مردم باب میلمون رفتار کنن باید تحمل کنی بگذره من ...

اره واقعا عقده ای هستن متاسفانه اون هایی که اموزش میدن رفتارشون نمیدونم یه جوری هست نه همه ولی بعضی ها انگار شاهی وزیری چیزی هستن خودشون رو میگیرن و اذیت میکنن کلا انگار کمبود دارن