شده ادمایی تو زندگیتون بارها و بارها آزار و اذیتتون کرده باشن و شما هم سعیتون این بوده که اونا رو با خودتون مهربون کنید.اما بی فایده باشه بارها بشکنید و تحقیر بشید و یک آن به خودتون بیاین که دیگه بسمه دیگه شکستن و احساس حقارت بسه من نیازی به محبت کسی ندارم.و انقدر با خودتون کلنجار برید که دلتون مثل سنگ بشه.حالا اونا خوب شدن اما واسه شما دیگه خیلی دیره دیگه نیازی به محبت کسی ندارید چون دیگه دلی واستون نمونده.خوشحال می شم اگر تجربه ای دارید به اشتراک بذارین.حتی اگر اونهایی که ازشون دلسرد شدین و نسبت بشون بی رحم شدین پدر و مادرتون باشن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام من همونیم که کفش خواستم اما کاربریممعلق شده نمیدونم چیکار کنم میشه درخوتستمو قبول کنید کلی دلم شکست آخه چرا نیرنه نعلق شدم این چه شانسیه من فقط یه کفش خواستم سریع نوشت جعلق شدید اخه اگه داشتمخودم نمیرفتم بخرم میومدم اینجا التماس میکردم