2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

امام رضا صدا کنی جوابتو میده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
امام رضا صدا کنی جوابتو میده

من دلم میخواد شفا بگیرم

هیچ جوره هم قانع نمیشم که میگن شاید شفا گرفتن به صلاحا نباشه این حرفارو اصولا کسایی میزنن که حتی یک بیمار هم از نزدیک ندیدن که ببینن چه دردیو داره تحمل میکنه😭😭

توضیح میدی اگر دوست داشتی

خب مثلا امتحان نهایی داشتم امسال بعد پدر بزرگ مادرم فوت کردن رفتیم مشهد همون روزایی بود که رئیس جمهور شهید شدند بعد من همش گریه میکردم میگفتم نمیرم و  اینا منو بزور بردن رفتم اونجا چن روزی بود که رفته بودیم ولی حرم اصلا نمیشد بریم خودمو به درو دیوار میکوبیدم بازم میگفتن نه حرم نمیریم دیگه واقعا میگفتم چه گناهی کردم که امام رضا نمیخواد برم حرمش چون فردا شم قرار بود برگردیم  بعد دقیقا همون شب زنعموم زنگ زد گف حاضر شو می‌آییم دنبالت بریم حرم عموت خواب دیده ینی من اصلا باورم نمیشد 🙃

امید وار ترین بودم آن هنگام که تنم آغوشته زخم و درد بود:))))
من دلم میخواد شفا بگیرمهیچ جوره هم قانع نمیشم که میگن شاید شفا گرفتن به صلاحا نباشه این حرفارو اصولا ...

امام رضا دست رد به سینه کسی نمیزنه ها از خودش بخواه 

انشالله حاجت روا بشی 

امید وار ترین بودم آن هنگام که تنم آغوشته زخم و درد بود:))))
من دلم میخواد شفا بگیرمهیچ جوره هم قانع نمیشم که میگن شاید شفا گرفتن به صلاحا نباشه این حرفارو اصولا ...

ب جوادش قسمش بده 

برای امام جواد نماز بخون دورکعتی 

تونستی عین نماز صبح بخون ترتیبش اونطوریه 

یا خاستی سرچ کن برای شفا مریضی نماز امام جواد برات میاره 

برای خودت نذر کن ب نیت امام جواد و مادرش از طرف امام رضا نمک پخش کنی هرچقدر تونستی 

اگ خواستی نماز ساده بخونی عین نماز صبح بنظرم ۴۰ بار بخون هرروز یکبار 

اخرای نماز تموم شد ب ابجد اسم امام رضا یا امام جواد 

بگو 

یا جوادلئمه ادرکنی  

اینارو انجام بده معطن باش نشونه چیزی میبینی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز