2789
عنوان

دوستم مرده🖤

212 بازدید | 19 پست

هنوز تو شوکم و باورم نمیشه💔

یه سال که ندیدمش و فک نمیکردم این اتفاق بیوفته💔یعنی قلبم داره آتیش میگیره

خاطره هامون یادم نمیره

اینکه داشتی از هدفات میگفتی اینم یادم نمیره💔🥲

الهی بگردم برا دل مادرت که فقط دلخوشیش و تو خواهرت بود

اینطوری ولش کردی؟

مگه نمیگفتی دوستش داری؟؟؟

بگردم برات که چه روزایی تجربه کردی

روحت شاد عزیزدلم🖤

مرده چیه فوت شده

خدا بیامرزه خدا به شما و خانواده ش هم صبر بده

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

منم تو یک سال هم دختر خاله ۱۲ سالم هم همکلاسی ۱۷ سالمو از دست دادم.

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا رحمت کنه 

من چند وقتیه خواب درمورد رفیق بچگیام میبینم و تعبیرشون همه مرگه

خدایی نکرده اتفاقی بیوفته براش خودمو میکشم 

مثل داداش بزرگتر برام میمونه 

داداش بزرگه خودم ک فوت کرد تازگیا 

اگر اینم نباشه من میمیرم🫠

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

خدا رحمت کنه من چند وقتیه خواب درمورد رفیق بچگیام میبینم و تعبیرشون همه مرگهخدایی نکرده اتفاقی بیوفت ...

الهی بگردم برات

دعا میکنم همه عزیزات در کنارت با سلامتی و خوشی باشن و خدا برادرتون بیامرزه 

سختهمن الان انقد تو شوکم اصن حالم خوب نیست:)

خدا رحمتش کنه خدا به دل همه ارامش بده مخصوصا مادرش

منم دقیقا تو شک بودم حتی نمیتونستم گریه کنم))

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙