2777
2789
عنوان

ممد نمکی 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 67 پست
@ممد_نمکی سلام عزیزم میشه بگی چه دعایی؟؟میخوام که به عشقم برسم و تقریبا محاله🥲

سلام گلم دعای نادعلی که مخصوص شب های جمعس تاپیک اولم توضیح دادم هرچند..... من دیگه اون شخص رو ندارم ولی همیشه با این دعا برمی‌گشت 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای وای 😂😂😂دعای بازگشت معشوق یا همون نادعلی معروف نمیدونم کی پشت این دعای عزیزه ولی عجیب جواب میده

عزیزم میخوام خدا روز تولدم که ۱۱ این ماه هست

بهم یه کادو غیر منتظره بده 🥺♥️

چی بخونمم

خدایااااا سوپرایزمممم کن 😍🥹

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 
کاش قبل ازدواجم میخوندم😅ممنونم ازت عزیزم بابت معرفی این دعا

خواهش میکنم عزیزم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
عزیزم میخوام خدا روز تولدم که ۱۱ این ماه هستبهم یه کادو غیر منتظره بده 🥺♥️چی بخونممخدایااااا سوپرای ...

راستش عزیزم این دعا برای بازگشت معشوقه

کاش میشد اگه میتونی واسه منم بخونی من چند بار خوندم جواب نداد البته رابطه ما تموم شد دیگه 😭😭😭😭می ...

چشم میخونم به نیت شما 🍏

چه کردی که همه دربه در دنبالتن

یه دعا گفتم بخونن