2777
2789
عنوان

گروه تل

169 بازدید | 10 پست

میخوام ی گروه برا دوستام بزنم 

دو سه تاشون ادد نمیشن!چکار کنم؟

چجوریه؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا حتمن تو تلشون تنظیم کردن کسی نتونه اضافه شون کنه تو گروها. گروه رو سوپر کن لینکشو براشون بفرست ...

چجوری سوپر میشه؟

معنیش اینه که.شما فقط مخاطبینی که دو طرفه هستن را میتونی ادد کنی.شما کسانی که شماره ی شما را توی مخاطبتنشون سیو نکردن را نمی تونی ادد کنی.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
تو تنظیمات گروه برو نوشته تبدیل گروه به سومر گروه اونو بزن 

بازم نمیشه ادد کتم

لینک هم نداره ک

کحاس لینک؟

معنیش اینه که.شما فقط مخاطبینی که دو طرفه هستن را میتونی ادد کنی.شما کسانی که شماره ی شما را توی مخا ...

خب باید چکار کنم؟

خب به هیچ عنوان نمیتونی اددشون کنی باید لینکو براشون بفرستی تا خودشون بیان 

وقتی داشتی گروهو سوپر میکردی یه گزینه داشت لینک گروهو باید اونو فعال میکردی و هگه فعال کرده باشی الان تو تنظیمات سوپر گروهت لینکش هست 

خب باید چکار کنم؟

تو گروهت،به کسی که شمارشون را داره و میتونه بگو عصوشون کنه.یا اگه لینک داری تو خصوصی براشون بفرست

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!