2777
2789
عنوان

پارکت یا سرامیک ؟؟؟

44427 بازدید | 48 پست

دوستان عزیز. پارکت بهتره یا سرامیک؟؟؟ لطفا هر کدومو میگین با دلیل بگین و اگه تجربشو دارین از نظر قیمت هم مقایسه کنین ممنونم

خدایا به خاطر این حس خوشبختی که بهم دادی ازت ممنونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خونه مامانم پارکته.

خودم سرامیک

پارکت خیلی خوشگل و شیکه از نظر ظاهری و تمیز کردشنم راحت تره 

سر نمیخوری روش 

ولی من سرامیک دوست میدارم😐نمیدونم چرا ولی پارکت از سرامیک بهتره در کل

سرامیک طرح چوب هم خوبه. اگه طبقه اولی زیرت پارکینگه که پارکت کن حتما

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

ممنون. تجربشو داشتین؟ نظرتون در مورد سنگ چیه؟

قیمت برات مهم نیست نه؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

از كسي تجربه داره بپرس😜😜مديوني فك كني خودمو ميگم.... اخه همسرم دكوراسيون داخليه😂از همسرم پرسيدم ميگه مث اين ميمونه الان بگي چيپس بهتره يا پفك؟🙁كلا نمشه بااقايون مشورت كرد😂🙃...بعد از كلي سوال پيچ كردن گفت پاركت خوشگلي داره ولي سراميك دوام.... ببين كدوم برات ميصرفه... پاركت احتمال داره گه گداري به خرج بيافتي.... ببين خوشگلي برات مهم تره يا صرفه اقتصادي هم مهمه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

پارکت خیلی گرونه اونیکه توی خونه ها میبینی،لمینت هستش و ۳یمت پایه اش از متری ۴۵ بدون نصبه و نصبشم متری پنج تومن

اما تمییز،کردنش راحته فقط تی نمیتونی،بکشی و شلنگ بگیری،روش...اگه خز اون خانمای وسواسی هستی سرامیک کن که راحت بشوری

سرلمیک هم اصلا نه طرح دار بگر و نه طرح چوب

یه رنگ روشن با سایز،بزرگ

❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤

سنگ گرانیت خوبه 😊

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋