2777
2789

خوب منطقی باش بهش بفهمونم حق باتوعه

گرچه در ظاهر از تو بی خبرم. ❤️❤️ ولی جز تو هیچ کس نیست در نظرم❤️❤️.                                                                        خورشیدصفات است نمی‌گویم کی ❣️موزون حرکات است نمی‌گویم کی❣️تا در دهن خلق نیفتد نامش❣️حلوای نبات است نمی‌گویم کی❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دعایی که ایجور بخای بخونی نمیزونم ،اما خودم یبار برا مادر شوهرم که خیلی اذیتم میکردن پیش ی سیدی ...

تو اینترنت زدم

این دعا رو آورد ۱۱۰ مرتبه بخونم

یَا صَانِعَ کُلِّ مَصْنُوعٍ یَا خَالِقَ کُلِّ مَخْلُوقٍ یَا رَازِقَ کُلِّ مَرْزُوقٍ یَا مَالِکَ کُلِّ مَمْلُوکٍ یَا کَاشِفَ کُلِّ مَکْرُوبٍ یَا فَارِجَ کُلِّ مَهْمُومٍ یَا رَاحِمَ کُلِّ مَرْحُومٍ یَا نَاصِرَ کُلِّ مَخْذُولٍ یَا سَاتِرَ کُلِّ مَعْیُوبٍ یَا مَلْجَأَ کُلِّ مَطْرُودٍ

بنظرتون جواب میده

تو اینترنت زدماین دعا رو آورد ۱۱۰ مرتبه بخونمیَا صَانِعَ کُلِّ مَصْنُوعٍ یَا خَالِقَ کُلِّ مَخْلُوقٍ ...

نمیدونموبخدا ،تا حالا امتحان نکردمـولی اگه بخای صددرصدی باشه باید بری کسی برات انجام بده ،ایجور اصلا طرف جلوت قفل میشه هر چی بگی دیگه دخالت نمیکنه

تو اینترنت زدماین دعا رو آورد ۱۱۰ مرتبه بخونمیَا صَانِعَ کُلِّ مَصْنُوعٍ یَا خَالِقَ کُلِّ مَخْلُوقٍ ...

ثم بکم عمین لایتکلمون اینوشنیدم دیگه نمیدونم چجوری انجام میدن.شایدچندباربخونی فوت کنی به طرفش روحرفت حرف نمیزنه

والا دعایی که ایجور بخای بخونی نمیزونم ،اما خودم یبار برا مادر شوهرم که خیلی اذیتم میکردن پیش ی سیدی ...

عزیزم هزینه زیاد گرفتن ازتون؟

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚