2777
2789
عنوان

جای بخیه رو ابرو

353 بازدید | 5 پست

جای بخیه ابروم همیشه ناراحتم میکنه

دوست دارم درستش کنم

چون قدیمیه فک نکنم با کرمی پمادی درست شه

شما راهکار پیشنهادی دارین؟

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....

من داشتم از کوه میرفتم بالا ینفر از دوستان از بالا به شوخی سنگ پرت کرد خورد تو ابروم تیز بود سنگه ابرو پاره شد بخیه خورد جاشم مونده بود سالها رو اعصابم بود رفتم ماینوکسیدیل 5 درصد زدم داخل ابروهام دراومد ابروم راحت شدم😅

ولی قطع نباید بکنی ماینوکسیدل رو مرتب باید بزنی یهو قطع نباید بشه وگرنه ریزش مباره

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم از کوه میرفتم بالا ینفر از دوستان از بالا به شوخی سنگ پرت کرد خورد تو ابروم تیز بود سنگه اب ...

خدا رو شکر جواب داده، جای بخیش هم رفت؟

قیمتش چنده؟

اگر بگیرم اصلا قطع نمیکنم

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....
خدا رو شکر جواب داده، جای بخیش هم رفت؟قیمتش چنده؟اگر بگیرم اصلا قطع نمیکنم

یه 20 هزارتومن انگار باشه پاک دارو .جای بخیه که نه نرفت من مشکلم جاش نبود ابروم بود که دربیاد که در اومد😃

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻
یه 20 هزارتومن انگار باشه پاک دارو .جای بخیه که نه نرفت من مشکلم جاش نبود ابروم بود که دربیاد که در ...

تو نت سرچ کردم گرون شده۱۶۵ ولی مهم نیست قیمتش

علاوه بر اون میخوام اول جای بخیه رو درست کنم،

فک کنم همون لیزر جواب بده