2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱۸سالمه..

اصلا دارو نخور

تو از لحظه ای که از شهرتون راه بیفتی زائر امام حسین به حساب میشی،چه داخل ضریح بری و چه نری زیارتت قبوله 

و اونجا تو تایم اربعین اینقدر شلوغه که تو حالت بهترش فقط میتونی وارد حرم بشی

بزار بدنت روند طبیعیش رو طی کنه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
منم دی ماه ۴۰۲ که رفتم کربلا ۱۸ سالم بود ال دی خوردم مشکلی ام پیش نیومد این همه داری خرج میکنی بری ...

نمیدونم خودمم از اون حالت تنبلی شدید داشتم

این بار یهو اومده عجیبه

عزیزم زیارتت پیشاپیش قبول میشه برای منم دعا کنی مادر بشم🌹

مسجد کوفه داخلش و مسجد سهله نمیتونی بری تا اول ورودی حرم امام حسین میتونی بری اون ورودی که میرسه به ضریح رو نمیتونی بری

حرم حضرت ابوالفضل میتونی بری

زیارت گاه های سامرا و کاظمین هم فکر کنم تا ورودی ضریح

نجف هم تا ورودی ضریح نمیتونی بری

عزیزم زیارتت پیشاپیش قبول میشه برای منم دعا کنی مادر بشم🌹مسجد کوفه داخلش و مسجد سهله نمیتونی بری تا ...

حرم حضرت عباس رو هم ضریحش رو مثل بقیه نمیشه رفت

نه عزیزم من سوال کردم گفتن میتونم برم باز میتونه بره سوال کنه

شاید گفته باشن

ولی درست نیس بین ائمه و ایشون فرقی قائل شد و بدون غسل به مزارشون وارد شد،حرمت ضریح ایشون کم از سایر ائمه نیس‌‌....

شاید گفته باشنولی درست نیس بین ائمه و ایشون فرقی قائل شد و بدون غسل به مزارشون وارد شد،حرمت ضریح ایش ...

من تو گوگل هم زدم منعی نداره ولی بهتره نریم 

(میدونم تو اسلام حرف شما صحیح)عزیزم چرا اینجوری برداشت نمیکنین که ما به عشق دیدار و ضریح حرم میریم زیارت ن برای مثلا خوشگذرونی و...خب هرکسی که میره واقعا از عمق وجود دوست داره بره نزدیک ضریح و با آقای خودش درد و دل گله یا هرچیزی که دوست داره مگه این وقت و این ساعت خیلی زیاد پیش میاد بعد فکر کن شوق و ذوق تو ی آن کور میشه اینو منی که رفتم و نتونستم زیارت کنم میفهمم بد دردیه تا اونجا بری و نتونی داخل بری من دیگه نمیدونم کی قسمت میشه ولی وقتی زده منعی نداره چرا استفاده نکنیم مگه خدای ناکرده ما جرمی کردیم که حق نداریم حتما اونجا نباشیم ببخشید طولانی شد🌹🌹🌹