2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 50 پست
دوسش دارم  بخاطر سنمم دو دل نشدم سئوالم اینجاست اگر یه روزی اتفاقی افتاد بینمون که فک کردم دو ...

قطعا در اینصورت اخلاق حکم میکنه چیزایی رو که برات گرفته مثل طلا بهش برگردونی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولی اگه واقعا بدور از بچگی و احساس بتونی متوجه شی طرفت آدم درستیه بر خلاف نظر بیشتر دوستان من فکر می ...

از نظرم ادم درستیه حتی اگر نظرم از رو احساس باشه 

خانوادمم خیلی قبولش دارن.

واقعا اگه مطمئن هستی بهت تبریک میگم با خواهرت صحبت کن با مادرت صحبت کنه و مجابش کنه هیچ چیزی لذت ب ...

با خواهرم صحبت کردم میگه من چیزی نمیگم که اگر خدایی نکرده چیزی بشه.بگن تو گفتی 😔

اگه خانواده ي پسرو ميشناسين و بهشون اعتماد دارين همچنين اگه خود طرف رو خوب خوب دربارش اطلاعات داري اينكه كجاها ميره دوستاش كيا هستن و چه كاره هست و ......

خوب خوبه إشكالي نداره

ولي اگه اونقدر باهم نبودين فقط ميبرتت رستوران و چندتا لباس ميخره و اون طلاهايي كه گفتي اينجوري نميشه عزيزم بايد درست و حسابي گذشته شو خانوادشو خوب بشناسي از فك و فاميلشون هم پرس و جو كني تا مطمئن بشي مثلاً خواهرت بره از دوستاش تحقيق كنه ببينه ادم درستيه يا خير ...

فقط همين قدر تونستم بگم تا شايد كمكت كنه اين همه هم براي ازدواج عجله كردن درست نيست اينده و زندگي شوخي نيست ....

مسافرين همه منتظر پرواز بودند ، من هم همين طور در حال استراحت ،متوجه دختري بودم كه با أسباب بازي كه در دست داشت مشغول بازي كردن بود ....وسط راه هواپيما دچار مشكل شده بود همه خيلي ترسيده بوديم صداي وحشتناك شكافته شدن هواااا .... لرزش پي در پي هواپيما .... در همان وقت بود كه متوجه دخترك شدم او تمام اين مدت چشم از أسباب بازي اش برنداشت و حتي ترسي كوچك در دلش نيوفتاد!!!!  همه فكر ميكرديم كه اين لحظات اخر زندگيمان است ....اما با شگفتي تمام در نزديك ترين فرودگاه فرود موفقي انجام شد !!  خيلي كنجكاو شده بودم تا بدانم چي باعث شجاعت ان دختربچه شده بود ؟ از دخترك پرسيدم چه چيزي باعث شده بود تَو در تمام اين مدت ارامش داشته باشي حتي زره اي ترس در وجودت پيدا نبود .. در حالي كه ما همه با سن زياد وحشت مرگ سروپايمان را فرا گرفته بود !!! دخترك با لبخندي كوچكي به خلبان هواپيما كه در حال نزديك شدن بود اشاره كرد و گفت .... پدرم .... چون پدرم خلبان بود من إيمان داشتم او مرا به سلامت به مقصد ميرساند ... كاش ما هم به خدايمان همينقدر إيمان داشتيم و در سخت ترين لحظات فقط با وجود او ارام ميشديم ...
اگه خانواده ي پسرو ميشناسين و بهشون اعتماد دارين همچنين اگه خود طرف رو خوب خوب دربارش اطلاعات داري ا ...

خودش و گذشتت و کامل میشناسم.مادرمم خیلی راجب خودش محل کارش تحقیق کرده که گذاشته باهاش باشم.اما از خانوادش فقط در حدی که خودش برام تعریف کرده شناخت دارم

خودش و گذشتت و کامل میشناسم.مادرمم خیلی راجب خودش محل کارش تحقیق کرده که گذاشته باهاش باشم.اما از خا ...

پس در اين صورت مشكلي نداره ولي عجله هم خوب نيست به حرف مامانت گوش كن اگه واقعاً دوست داشته باشه صبر ميكنه اگرم خيلي عجله داره ميتونين عقد كنين ولي مواظب باشي بايد تَو عقد ........... 

اميد وارم منظورم متوجه شده باشين 😑😑😑

مسافرين همه منتظر پرواز بودند ، من هم همين طور در حال استراحت ،متوجه دختري بودم كه با أسباب بازي كه در دست داشت مشغول بازي كردن بود ....وسط راه هواپيما دچار مشكل شده بود همه خيلي ترسيده بوديم صداي وحشتناك شكافته شدن هواااا .... لرزش پي در پي هواپيما .... در همان وقت بود كه متوجه دخترك شدم او تمام اين مدت چشم از أسباب بازي اش برنداشت و حتي ترسي كوچك در دلش نيوفتاد!!!!  همه فكر ميكرديم كه اين لحظات اخر زندگيمان است ....اما با شگفتي تمام در نزديك ترين فرودگاه فرود موفقي انجام شد !!  خيلي كنجكاو شده بودم تا بدانم چي باعث شجاعت ان دختربچه شده بود ؟ از دخترك پرسيدم چه چيزي باعث شده بود تَو در تمام اين مدت ارامش داشته باشي حتي زره اي ترس در وجودت پيدا نبود .. در حالي كه ما همه با سن زياد وحشت مرگ سروپايمان را فرا گرفته بود !!! دخترك با لبخندي كوچكي به خلبان هواپيما كه در حال نزديك شدن بود اشاره كرد و گفت .... پدرم .... چون پدرم خلبان بود من إيمان داشتم او مرا به سلامت به مقصد ميرساند ... كاش ما هم به خدايمان همينقدر إيمان داشتيم و در سخت ترين لحظات فقط با وجود او ارام ميشديم ...
2790
2823
2791
2779
2792