2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 50 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پدرم فوت کرده.بله فقط میگن برای سنت‌.میگن اگ تو فامیل بفهمن که انقدر زود ازدواج کردی ابرومون میره.ان ...

دختر عمه من تک دختره اما خودش خیلی دوست داشت ازدواج کنه متولد ۷۷, نزدیک یک سال ازدواج کرده ماه اول هم باردار شد الان هم بچش به دنیا اومده ازدواج سن پایین به خودی خود ایراد ندارد شاید شما تو نوزده یکی تو سی سالگی به پختگی برای ازدواج برسین اما واقعا باید بتونین مسیولیت به زندگی رو به عهده بگیرین

ازدواج تو سن پایین اشکال ندارد اما باید آمادگی ازدواج رو از هر نظر داشته باشی داداش من و همسرش بیست ...

طرفم که از نظر همه چی امادگی داره.من خودمم فک میکنم دارم.خواهرمم که بزرگتر ازدواج کرده میگه امادگی داری اما مادرم سر سن من مخالفه

منظورت از تباهی ازدواجه ؟یا دوستی؟

منظورم درگیرشدنه زودهنگامه

حالادوستیومیشه یه کاریش کردولی ازدواج توسن کم اصن خوب نیست

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
طرفم که از نظر همه چی امادگی داره.من خودمم فک میکنم دارم.خواهرمم که بزرگتر ازدواج کرده میگه امادگی د ...

برین مشاور ، فک کنم کمکتون بکنه. اینکه واقعا میتونین یا نه تو طول زمان معلوم میشه. من ۲۵ازدواج کردم واقعا تا این سن اصلا تو خودم این آمادگی رو نمی‌دیدم زندگی مشترک بالا پایین روزای خوب و بد زیاد داره 

یه سئوال داشتم.من بهش قول ازدواج دادم.خیلیممم برام خرج کرده.تو این یک سال کلی طلا گرفته یه موقعه ای ...

يعني كلا دو دلي ولي به خاطر گناهش ميخواي باهاش ازدواج كني ؟

به خاطر سنت دو دل شدي ؟يا دوسش نداري ؟

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
يعني كلا دو دلي ولي به خاطر گناهش ميخواي باهاش ازدواج كني ؟  به خاطر سنت دو دل شدي ؟يا دوسش ند ...

دوسش دارم 

بخاطر سنمم دو دل نشدم

سئوالم اینجاست اگر یه روزی اتفاقی افتاد بینمون که فک کردم دوسش ندارم .بخاطر کادوهای که بهم داده با قول ازدواجی که بهش دادم به دوستی باهاش ادامه ندم مشکلی داره ؟؟؟؟

دوسش دارم  بخاطر سنمم دو دل نشدم سئوالم اینجاست اگر یه روزی اتفاقی افتاد بینمون که فک کردم دو ...

نه  مشكلي نداره ، البته نامردي نكني 

اگه وافعا تفاهم ندارين بهتره همين الان جدا بشين تا بعد با بچه 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
2790
2823
2791
2779
2792