2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 62 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طرز فکر اشتباهه احترام میذارم به نظرتون ولی خودم پسرم اره متاسفاته 80 درصد جامعه اینطوری شدن ولی دیل ...

چون ۲۱واقعا بچس منظورم پسر  و واقعا زندگی کلی مسعولیت وسختی داره نمیتونم نمیدونم همیشه استثنا هس ولی غالب رو بایددر نظرگرفت

منکه توی خواستگارا سی به بالا رو هرچی دیدم یه مشکلی دارن یا کلا بی ذوقن یا یسری مسائل هست بنظرم پسرا باید وقتی شور و شوق دارن ازدواج کنن البته باید شخصیتشونم درست و حسابی شکل بگیره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

هر زمان که  به بلوغ فکری برسه  و تمایل شخصی داشته باشه حالا یکی توی سن پایین و یکی توی 45 سالگی 

من خودم شوهرم 20 سالشه ...

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را

والا نظرت کلا فقط یه نظره بدون منطق بودشاید خودت سن بالا و پیر دوسداری اینو دیگه نمیدونم

من 42 و همسرم 52 سالگی با هم ازدواج کردیم. هر دو هم ازدواج اولمون بود. هر دو ورزشکاریم و خیلی هم جوون.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

چون ۲۱واقعا بچس منظورم پسر و واقعا زندگی کلی مسعولیت وسختی داره نمیتونم نمیدونم همیشه استثنا هس ولی ...

دقیقا چون همسنای خودم رک باشیم دنبال رفع نیاز و این چیزان از اون طرفم بعضی هاشون عقد کردن زندگی خوبی دارند دقیقا مثل حرفتون

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
پسر 24 ساله ای که این همه سرمایه تونسته جمع کنه، اونقدر بالغ هست که ازدواج کنه. البته اگه همه رو خود ...

به نظرم که همه رو باباش داده شما حساب کنی تازه ۲۴ سالگی میخواد بره سرکار با احتساب لیسانس و سربازی ...

بنده 22 سالمه نظرتون خیلی خیلی قابل احترامه ولی منظورم چیزای جنسی نبود اون شوق شور ازدواج تو سنای پا ...

منم منظورم همسن شوق و شوره ک متاثراز هورمون،وگرنه عقلانی نیس کحتما رو انتخاب اثر میذاره 

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...