2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 62 پست

از نظر من ربطی ب سن نداره 

باید انسان ب اون درک و شعور و آگاهی برسه ک شریک زندگیش رو برای چی میخواد و هدفش برا ازدواج چیه 

و اینکه بتونه یه حامی و یه تکیه گاه باشه براش 

وقتی فهمید ک یه دختر رو میتونه خوشبخت کنه اونوقت میتونه ازدواج کنه

وگرنه طرف ۳۰سالشه درکی از این قضیه نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برادرم همسن برادرته 

کاملا مستقله سالهاست

شغل خوب داره درامد بالا 

ماشین داره 

خونه رهن داره 

رشته شم جوریه در اینده بسیار پردامده 

ولی بچه ست 😐👩🏻‍🦯واقعا پسر ۲۴ ساله بچه ست هرجور از ار طرف نگاش میکنم دهنش بوی شیر میده

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

یه پسر۲۱ساله هدفش از ازدواج فقط جنسی پس قبول ندارم

طرز فکر اشتباهه احترام میذارم به نظرتون ولی خودم پسرم اره متاسفاته 80 درصد جامعه اینطوری شدن ولی دیلیل نمیشه همه مثل هم باشن چیزای جنسی هم جزو از ازدواجه نیومدن نگاه هم کنند که ولی این الویت بشه کار دست اون رابطه میدد 

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
یه پسر۲۱ساله هدفش از ازدواج فقط جنسی پس قبول ندارم

ینی یه پسر ۳۵ سالشه هدفش از ازدواج رضایته خداست؟؟

از نظر من اقایون ۷۰ درصد بخاطر همین مسئله ی رابطه و محبت زن میگیرن چه اونی ک ۲۰ سالشه چه اونی ک ۴۰ سالشه...

میشه بگی تو ۲۴ سالگی چطور خونه و ماشین داره؟

تازه میگی لیسانس یعنی تا۲۲ سالگی دانشگاه دو سالم سربازی یعنی تو ۲۴ سالگی تازه میخواد بره سر کار کی وقت کرد خونه و ماشین بگیره مگر اینکه باباش داده

حس ینی چی ؟؟۲۱کلا هورمون چ میدونه ازواج و

بنده 22 سالمه نظرتون خیلی خیلی قابل احترامه ولی منظورم چیزای جنسی نبود اون شوق شور ازدواج تو سنای پایین بیشتره 28 یا 30 سالگی هرکی رفته قید ازدواج زده چون حسی نبوده دیگه

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…