من آرایشگر هستم سالن تخصصی کراتین هم دارم تا دوماه دیگه هم عروسی میکنم بعضی وقتا ۲ میرم تا ۱۰ شب این مال سالن اما برای کراتین خودم باید باشم قبلا که مامانم غذا درست میکرد از یه طرفی هم شب میخوابم واقعا خسته و کوفته میام خونه ساعت ۱۰ بیام تا یک بیدارم من چطوری تنظیم کنم آخه شب تا ساعت چند بیدار بمونم غذا درست کنم آخه بعضی وقتا ساعت ۱۰ صبح هم میرم🙁
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم روزایی که تعطیلی سبزی و بادمجان وپیاز سرخ کن بذار تو فریزر ،که وقت برای درست کردن اینا نذاری ،من سیب زمینی هم خلال میکنم و نیم پز میکنم میذارم فریزر،پختن برنج و مرغ و گوشت هم که خیلی وقت نمیگیره بیشترین وقت رو سرخ کردنیا میگیره هفته ای یکبار اینکار کنی راحتی،حبوبات هم دو روز خیس کن هم نفخش میگیره هم زودتر میپزه
وقتی وقت نداری ماکاردنی پلوعدس پلو تن و این چیزا درست کن گاهی عدا اماده گاهی نیمه اماده گاهی ابگوشت بزار تو ارام پز
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)