2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خودت خواستی ازدواج کنی 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

پام کبود شده ضرب دیدگی شدید

الان بگیم برو پزشک قانونی میگی نمیرم بگیم به خانوادت بگو میگی پشتیبان نیستن بگیم شکایت کن میگی طلاق نمیخوام که شکایت کنم پس کمپرس یخ بذار و لطفا بحث روتا مرحله کتکاری نرسون از خودت محافظت کن 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

الان بگیم برو پزشک قانونی میگی نمیرم بگیم به خانوادت بگو میگی پشتیبان نیستن بگیم شکایت کن میگی طلاق ...

اینکه طلاق بگیرم راهش چیه

خیلی دوستش دارم ولی دیشب بد زد

M❤️متاهل و متعهدم

اینکه طلاق بگیرم راهش چیهخیلی دوستش دارم ولی دیشب بد زد

شما فقط هجده سالته هیچی هم از زندگیت نمیدونیم چطوری میشه بگیم  طلاق بگیر یا نگیر ؟

باید بشینی ببینی مشکلتون چیه چه حسنی اون داشته یا چه مشکلی شما رو اذیت میکرده که اینقدر زود ازدواج کردی خانوادت چی میگن شرایط مالبت چطوریه ووو

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

اینکه طلاق بگیرم راهش چیهخیلی دوستش دارم ولی دیشب بد زد

نباید بزنه فک کرده حتما اگه بزنه تو میای ازش معذرت میخوای ولی بلعکس عمل کن اخم کن و ناراحتیتو نشون بده که از دستش عصبانی تا نزنه

یه بارم از اقایون طرفداری کنیم ..حتمن حرفی یا حرکتی کرده کتک خورده ..دیگه اسم‌مردا هم بد در رفته الکی کسیو نمیزنن

قبول کنید بعضی از خانم ها باید کتک بخورن تا سرعقل بیان  بوسو ناز کشیدن جواب نیست😂

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

یه بارم از اقایون طرفداری کنیم ..حتمن حرفی یا حرکتی کرده کتک خورده ..دیگه اسم‌مردا هم بد در رفته الک ...

تو زنی ؟ 

اگر زن بودی همچین حرفی نمیزدی 

سم های تو مغزت و خاهشن پراکنده نکن 

حتما رفتاری کردی مرده که زنش حرفش زده

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......