2777
2789
عنوان

مارمولک 😷😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 103 پست

۱ بار تو خونه ما اومد...تو آشپز خونه.رفت زیر کابینت...الان ۱ ماهه..دیگه ندیدمش🤔🤔🤔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱ بار تو خونه ما اومد...تو آشپز خونه.رفت زیر کابینت...الان ۱ ماهه..دیگه ندیدمش🤔🤔🤔

😨😱

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

من کوچیکارو میکشم 

ولی بزرگه رو نه 

توسالن یکی بزرگ دیدم نمیدونم کجا گم وگور شد0😡

با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚

وای همینجوری ولش کردی گیسو 😣

من فردا همه آشپزخونه رو بهم میریزم 

تو شدی 🌙من👶❤️
من کوچیکارو میکشم  ولی بزرگه رو نه   توسالن یکی بزرگ دیدم نمیدونم کجا گم وگور شد0😡

😨😨😨

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

من از سوسک و جیرجیرک میترسم..مثلا جیرجیرک از این سیاها ۱ بار دیدم...نزدیک بود برم تو کما..خدا نجاتم داد و شوهرم..ولی مارمولکه خیلی واسم مهم نبود که غیب شده...اگه ببینم کمی میترسم مثلا...ولی حشره های سیاه من و نابود میکنه😢😢😢

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
سوسک فوبیای منه😣ی بار بچه بودم خونه خالم تو حیاط بودم خونشون قدیمی بوود بعد دو تا سوسک بالدار بزرگ ...

😨😨😨😨

شوهرم افکن زد روش بیحال شد رفت پشت کابینت  یعنی اونجا مرده ؟ 😷

مطمئن باش میمیره😘😘😘