2789
یه روزی سمتت میاد صبرکن

چقدر امروز دلم میخواست باهات حرف بزنم شاید خودت حس کرده باشی حالمو البته الان یکم سردم ولی هنوز اوک نشدم 

میاد سمت من؟ چرا من اینطوری فکر نمیکنم🥺اخه دیروز و پریروز چیزایی دیدم مثلا فقط طرف من نمیومد روز قبل 🫠موندم من فک کردم تو دلش جا دارم ولی سوپرایز شدم و شوکه

لطفا از پروفایلم شات نگیرید ممنونم🌟. متاهلم آقایون درخواست دوستی ندید🙏🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقدر امروز دلم میخواست باهات حرف بزنم شاید خودت حس کرده باشی حالمو البته الان یکم سردم ولی هنوز اوک ...

امروز داشتم بهت فکر میکردم

من گفتم ی روزی نگفتم فعلا ک بسپار به زمان 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

آره قبول میشی نهاییودانشگاه هم برات میبینم خوشانسی میوفته انگار یه حسرته یه ارزو برات حقوق قبول میشی ...

@کاکتوسرنگی سلام عشقم این سوالاتم جدید هست لطفا جواب بده من به حست ایمان دارم،عزیزم آقایی که اول اسمش ج داره به همکارش که خانم ن هست در مورد من گفته؟در مورد خانم ن چی خس می کنی؟چی میشه و چطوری رابطه ی من با آقای ج اکی میشه؟با پیام ؟چه زمانی؟مرسی عزیزم

امروز داشتم بهت فکر میکردممن گفتم ی روزی نگفتم فعلا ک بسپار به زمان

وای من دیشب اینجارو چک کردم منتظر پیام جدید بعد پیامم نبود😳الان ساعتو دیدم ناراحت شدم 🚶🏻‍♀️

چشم احتمالا بعد از یکساله هووف  کاکتوس موندم چرا این اتفاقا برام افتاده قبلا اون از این که اصلا فکرشو نمی‌کردم موندم اگ کسی دیگ بود چرا وانمود میکرد کسی نیس و من...🛌🏻قبلا هم یه رابطه داشتم تو اوج محبتم بهش ک فک میکردم همو داریم یهو دیدم نه نگار جون داشته و برگشته اینم قبولش کرده 🥲دلم میخواست یه بارم من اصلیه باشم هیچکس اینقدر اتفاق اینطوری نداشت

لطفا از پروفایلم شات نگیرید ممنونم🌟. متاهلم آقایون درخواست دوستی ندید🙏🏻