2777
2789

من خودم گذاشتم ۵سال موند دیگه خوردیمش

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن سیر 7 ساله خیییییلی خاصیت داره و خیلی بیماری ها رو درمان میکنه 

سیر رو که با سرکه بپزن هم نرم میشه هم تیره

باید از یه فرد مطمئن بخری 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

الان تو هر حرفه ایی پر از دغلبازیه...اخه کی 7 سال سیرو نگه میداره تا بعد 7 سال بفروشه...مغازه دارا 6 ماه جنسشون فروش نره کاسبیو عوض میکنن

اگه طالب سیر 7 ساله ای خودت درست کن

در دوره ای که ازآن 

اگه سالی یه شیشه درست کنید بعد از هفت سال همیششششه سیر ترسی هفت ساله خواهید داشت،بشرطی که سالی یدونه ازون دبه یا شیشه هارو بخورید😁و هرسال یه شیشه درست کنید 

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
اینایی که میگین شیرینه بخاطر اینه که بعد از پخت کمی نبات اضافه میشه. و همچنین اب تمر هندی برای سیاه ...

یا خدا چه حقه بازیهایی 

من چون مامان بزرگم درست میکرد میدیدم تیره میشه بعد چند سال فک نمیکردم کلک باشه باید زمان بگذره تا سیاه بشه 

اخبار شبکه پنج نشون داد یه رنگ خاصی میزنن اونجوری سیاه میشه به دروغ میگن 7 سالست

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

2790
2778
2791
2779
2792