2777
2789
عنوان

مرد خیلی خوشگل

302 بازدید | 21 پست

ری اکشنتون چیه وقتی ی مرد خوشگل چشم ابرو مشکی میبینید؟

من ی پسرعمع دارم دوبار دوتا از دوستام دیدنش دست از سرم برنمیدارن یعنی چهره این ادم خیلی دردسرداره واسم

در حالی ک خودم تو نخ قیافع نیستم اصلا

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799
مرد خوشگل مال مردم، انقدر توجه از دختر میبینن که هوا برش میداره و خودشو از تو سرتر میدونه

اره دقیقا این پسرعمم همینه اینقد دخترا بهش زل میرنن اینم پرو شده هیچ نگاه کسی نمیکنه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
واااییی من ۲روز پیش رفته بودم بیرون بعضیاشون واقعااا یوسفن😂😂😂مخصوصا این پسرای جوون هستن املاکیا ل ...

اینم جوونه نمایشگاع ماشین داره واقعا زیباست 

ولی خب دخترا چرا اینقد فیس باز شدن

پسرعمت کجاست دوستات میبیننش؟عکس

نمایشگاه ماشین داره میبیننش