2789
عنوان

نودالیت چیه

317 بازدید | 22 پست

من تاحالا نخوردم و امتحان نکردم  زنداداشم دیشب کلی خرید گفت خیلی خوشمزست من برا بچه هام درست میکنم میخام بدونم واقعا خوشمزست؟؟چطوری درست میشه اصلا

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همون نودل، یکم بی مزست ولی در کل بد نیست 

میریزی تو اب جوش موادش هم میریزی چند.قیقه بمونه نرم میشه و امادست 

ارزش غذایی هم نداره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

اره خیلی خوشمزس

اب بریز جوش بیاد

بعد نودالیت رو بهش اصافه کن 

تو به کاسه جدا اب بریز یه قاشق رب و نمک فلفل و ادویه و عصاره ی نودالیت رو بهش اضافه کن مخلوط کن بریز روش بزار خوب غلیظ بشه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
اره واقعا خوشمزه اس اب ی لیوان بزار جوش بیاد نودل رو بنداز داخلش سه چهار دقیقه دیگ بردار بخور

همینطوری🙁یعنی ادویه ربی گوشتی چیزی نمیخواد؟

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
همینطوری🙁یعنی ادویه ربی گوشتی چیزی نمیخواد؟

ن ادویه خودش داره اگ. دوس داری رب بزن ن دیگ هیچی نمیخاد حالا دوی داری قارچ بریز 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

من اصلا دوست ندارم

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟