2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر توانایی مالی داری آجیل بده بهش شیر هر روز تو برنامه اش باشه هر میوه ای دوست داره بشور بذار روی م ...

بآدام رو توی طول روز بهش میدم با کشمش و نخودچی پسته هم نه هر روز ولی چند روز یه بار بهش میدم تاثیری نداشته برای وزن گیری

بآدام رو توی طول روز بهش میدم با کشمش و نخودچی پسته هم نه هر روز ولی چند روز یه بار بهش میدم تاثیری ...

توروخدا انقدر اصرار نکن وزن بگیره اگر قد و وزنش رو نمودار بهداشته اصلا خودتو اذیت نکن 

من و دختر داییم یکسال از هم فاصله داشتیم اون کوچیک تر بود همیشه قد و وزنش بیشتر بود من لاغر مردنی مامانم غصه می خورد الان چاااااق شده ولی قد و وزن من خیلی خوب و متناسب.

مامانش به زور غذا می ذاشت تو دهن بچه می گفت بچه تپل دوست دارم لاجون نباشه الان حسابی تپل شده دیگه قابل کنترل نیست اشتهای وحشتناکی داره 

توروخدا انقدر اصرار نکن وزن بگیره اگر قد و وزنش رو نمودار بهداشته اصلا خودتو اذیت نکن من و دختر دایی ...

من پسرم خیلی بد عذا است میخوام لااقل چیزی هم که میخوره مقوی باشه