2777
2789

حدودا همون اندازه ست

من همون روز زایمانم سونو گفت۱۸۰۰هست همون روز زایمان کردم۱۸۵۰بود ۵۰گرم کم گفته بود

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نی نیت تو دستگام رفت

اره۱۴روز تو دستگاه موند البته ریه هاش کاااااامل بود فقط قندش پایین بود بخاطر قندش بستری شد

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

اره۱۴روز تو دستگاه موند البته ریه هاش کاااااامل بود فقط قندش پایین بود بخاطر قندش بستری شد

اوخی دختره دیگه 

حتما امپول ریه زده بودی 

به من نمیده دکتر هر چی میگم 😭

همش از زایمان زودرس میترسم

سالها دویدمو نرسیدم 💔

عزیزم تو خیلی از تاپیکا دیدم از ترست و آمپول ریه نوشتی می تونم بپرسم چی باعث شده اینقدر می ترسی &nb ...

عزیزم از صبح که بیدار میشم دل دردای خفیف پریودی دارم برا این میترسم 

یوقتهاییم توهم نشتی کیسه اب 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

عزیزم از صبح که بیدار میشم دل دردای خفیف پریودی دارم برا این میترسم  یوقتهاییم توهم نشتی کیسه ...

اینارو که همه دارن، من هر روز دوبار لباس زیر عوض می کنم و مثل شمام میترسیدم از همون هفته سی، ببین الان هفته ۳۹ هستم و خدارو شکر هیچی نشده

انشاالله شمام همون روز اول هفته چهل فارغ شین با نی نی سالم و خوشمزه