2777
2789
عنوان

آنلاین شاپ

40 بازدید | 8 پست

قراره با یه نفر آنلاین شاپ لباس زنانه بزنیم 

قبلش هم من قرار به امید خدا آموزش ببینم برای هشتک گذاری و تولید محتوا 

چقدر طول میشه تا به یه درآمد خوب رسید 

یا پیشرفت کنه چقدر درآمد داره؟

من خودم سایت لباس زنانه دارم بستگی داره به خودتون و فعالیت و جنس و قیمت محصول مخصوصا

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم سایت لباس زنانه دارم بستگی داره به خودتون و فعالیت و جنس و قیمت محصول مخصوصا

@niniyar_5  پروفایلمو تایید کنن نی نی یارر با اجازه استاتر محترم

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
میشه بپرسم شما از کجا جنس میارید؟و بعد چند وقت سایت زدید؟

کدوم شهرین شما و اینکه اره زرنگش باشی ماهی 40 یا 30 میلیون میتونی در آمد داشته باشی

من ساوه شهر دیگه ام باشه بتونم برا جنس میرم

ببین من این کارو کردم اگر واست مقدروه راحتی تو ام بکن اینکه میرفتم تولیدی ها و مغازه های کیلویی یا ارزون قیمت که جنس میدن عکس از جنساشون میگرفتم میذاشتم داخل سایت . سایت هم مجوز رسمی و به ترب وصلش کرده بودم اره خلاصه اینطوری نه دیگه دغدغه جنس داشتم نه هیچی

ممنون

خواهش میکنم ولی حتما کنار کارت سایت هم بزن داخل اینستاگرام هم ریلز به شدت بذار عالیه موفق باشین