طرف خانواده اش رو میگیره، میگه نون بپز، دست بزن دارع، فکر میکنه زن برده اشه، میگه من صاحبتم اختیارت رو دارم و میگن اینجا برو اونجا نرو اینکارو بکن یا نکن، وسیله میشکونه همیشه، مثلا چای بریزه اگه یخ شد بزنه تو دیوار 😐به خانواده ات بی احترامی کنه و همیشه دعواش بیاد، از طلاق با همچین ادمی پشیمون میشید؟
کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همچین ادمی از نزدیک دیدم بچه هاشم بدبخت شدناصلا پشیمون نباش
خانوادم گفتن خودت تصمیم بگیر، از حرفی که امروز شنیدم ناراحت شدم، ی پسر مفنگی گفته طلاق گرفت میخامش اخه من اینو کجای دلم بزارم ولی خیلی از خاستگارهای قبلیم منتظرن طلاق بگیرم باز بیان به گفته ی خودشون
خانوادم گفتن خودت تصمیم بگیر، از حرفی که امروز شنیدم ناراحت شدم، ی پسر مفنگی گفته طلاق گرفت میخامش ا ...
من از شرایط زندکیتون خبر ندارم اما مردی که خودوخواه و عصبی باشه نمیشه تحملش کرد اگر اخلاقش همینطوری که میگین و دوست تون نداره کارتون درسته
کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!