نگار_00 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 11553 عنوان حس ششم 59 بازدید | 10 پست میای لطفا؟ 1403/05/06 | 08:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگار_00 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 11553 با بله و خیر جواب میدم بپرس اولی اش اینه که یه ازمون دادم و قبول نشدم .. ایندفعه که بدم قبول میشم ؟ نیت دوم نیت سوم آخریش هم اینکه شوهرم دوستم داره؟ دومی و سومی رو تو دلم گفتم
نگار_00 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 11553 با بله و خیر جواب میدم بپرس ممنون میشم جواب بدی عزیزم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 با بله و خیر جواب میدم بپرس سینا دوسم داره؟ازدواج هست؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6905 با بله و خیر جواب میدم بپرس تاخرامسال ازدواج میکنم نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
کیانازمون عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 93 اولی اش اینه که یه ازمون دادم و قبول نشدم .. ایندفعه که بدم قبول میشم ؟ نیت دوم نیت سوم آخریش هم این ... خیرنیت دوم خیرنیت سوم خیربله
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 بله چه زمانی بهم میگه؟خانواده کدوممون مخالفن؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6905 بله پپدرم زمینی ک میخوام تااخرسال بهم میده؟ نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری