2821
2789
عنوان

ناباروری

186 بازدید | 8 پست

خانما من تنبلی تخمدان دارم یبار۴۰ روز عقب انداختم و بعد اون هر ماه میشم ولی باز ده یا پانزده روز دیر تر می‌خوام واسه بازداری اقدام کنم ناامیدم کردن میگن با تنبلی تخمدان نمیشه   البته هنوز دکتر نرفتم یا اقدام جدی نکردم بنظرتون میشه منم مامان یه بچه سالم بشم 

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم تنبلی داشتم البته شدید نبود هرماه پری میشدم باردار شدم بعد ۶ ماه اقدام بدون دارو

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
دکتر نرفتی اینجا نظر میخای؟اینجا ادم حامله باشه سونو بذاره بازم یه عده میگن نه تو حامله نیسی

😁😁میگن پوچه

به من یه خانمی دو روز پیش گفت بارداریت پوچه هنوز استرس دارم 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
میگم کاصن اینجا یه عده منتظرن بگی حامله ای تابه سقط نرسوننت جاشون نمیشینن

😁😁