2777
2789
عنوان

مادرشوهر

217 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها دیروز اومدم خونه مامانم بهشون سر بزنم همسرم گفت میام دنبالت میارمت شب 

خلاصه دیدم عصر پیام داده که مامانم میگه نمیخواد بیایی خونه 

اخلاق و رفتارت که عوض کردی بیا خونه 

نه دعوایی کردم نه حرفی داشتیم نه بی احترامی 

میدونم مامانش نمیزارع بیاد دنبالم و اینکه شوهرم اصلا دلتنگ نمیشه و مادرش عین همسرشه و منا همیشه به چشم هوو میبینه 

نمیدونم چیکار کنم اونم با یه بچه  ، خونه پدرمم شرایط ندارن که بخوام بمونمم دلمم اونقدر شکسته که هیچ حدی نداره ..

برام دعا کنید لطفا 

بگو مامانت دیگه چی میگه؟ بهت میگه غذاتو خوردی دور دهنتو پاک کن، به کبریت دست نزن، با غریبه ها حرف نزن؟

ابله😐

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که هیچ حرفی بهش نزدم اینه وضعم دیگه بزنم چی میشه

دقیقا چون چیزی نمیگی دور برداشته 

دو سه بار جرشون بدی سربه راه میشن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

توی یه خونه باخانواده شوهرت زندگی میکنی؟؟

شوهرت مامانیه یا وابستگی مالی هم دارین ؟؟

اگرشوهرت واقعا دهن بینه گوشیه خب چراتوام مثل مادرشوهرت خامش نمیکنی اگر دوتا گزینه اول مثبته کارت سخته عزیزم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
توی یه خونه باخانواده شوهرت زندگی میکنی؟؟شوهرت مامانیه یا وابستگی مالی هم دارین ؟؟اگرشوهرت واقعا دهن ...

پدرشوهرم فوت شده و مادرشوهرم با ما زندگی میکنه قبلا ده سال تنهایی با پسرش زندگی کرده بود و حس میکنع که شوهرشه و به من چشم هوو نگاه میکنه همیشه و از اینکه توی اون خونه ام متنفره از خودم و از بچم به شدت متنفره نه وابستگی مالی نداریم 

و همسرم اینجوریه ک حتی خواهر برادر هاش اخلاق بد مادرش را که میگن ، و همه عالم هستی این اخلاق را میدونن 

میگه نه مامان من بهترینه و اینا 

یه زن با انرژی منفی بالا و اینکه جیگر ادما میخوره

پدرشوهرم فوت شده و مادرشوهرم با ما زندگی میکنه قبلا ده سال تنهایی با پسرش زندگی کرده بود و حس میکنع ...

باتوجه به تاپیکای قبلت ببخشید رک میگم ولی خیلی ضعف نشون دادی نسبت ب مادرشوهرت باید یک سری موارد براش پررنگ روشن کنی ک خانوم خونه تویی لطف میکنی ک مادرشو نگه داشتی کنارخودت پیش مادرشوهرت کم نیار وقتی نمیزارغذادرست کنی جدی محترمانه بگو من شیرمیدم اینجاخونه منه من تصمیم میگیرم نهارباشه یانه شما میتونی نخوری اگر گرسنه نیست

به شوهرتم بگو مامانت سنش بالاس بهتره مدیریت اشپزخونه بامن باشه اصلاجازه نده اونجا خونه توعه ایشون مهمونن

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿