elna7 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 477 عنوان بارداری 75 بازدید | 7 پست خانومهادیروزبرای دفعه دوم بی بی چک مدیکور استفاده کردم،منفی بود.امروزتوگوگل خوندم که علائمم به سرطان تخمدان میخوره،یعنی سرطان دارم ونفخ وبی اشتهایی شکمم واسه آب آوردن شکممه.یعنی قراره بمیرم.وای خدایاا۶ اگراینطور باشه چطوربه شوهرم بگم،نمیخوام غصه داربشه.دارم گریه میکنم ازصبح 1403/05/06 | 08:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elna7 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 477 دوست ندارم شوهرم ناراحت بشه،برای خودم ناراحت نمیشم،امانمیتونم ناراحت شدن همسرموتحمل کنم
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 34471 دکتر متخصص، بعد از سالها تجربه، با توجه به علائم حرف نمیزنن.تا نمونه گیری و آزمایش و ..... انجام ندن، نظر نمیدن.اونوقت شما با چند علامت عمومی بین هزاران مشکل جسمی، نتیجه گرفتی؟؟؟؟؟!!!!!!
elna7 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 477 دوهفته اس دل دردوپهلودردشدیدوتهوع وسرگیجه وسردرددارم،تکررادراروسوزش ادراردارم.شکمم بزرگ شده ،امادارم وزن کم میکنم.کم اشتهاشدم،بزورجلوشوهرم غذامیخورم که نفهمه چقدراذیت میشم.چندبارگفته بریم دکتر،امادلم نمیخواددکترحرف ناامیدکننده بزنه وناراحت بشه،یه جورایی حس مرگ دارم .لکه بینی کم دارم.کمرداردشدیددارم،انگارکمرم میخوادبشکنه.تخمدانهام یجورین،اینقدرتیرمیکشن ومیسوزن،همش شبهاانگاریه چزی توشون وول میخوره ،مخصوصاتخمدون چپم.همشم نفخ دارم.وقتی چک بی بی منفیه ،حتما سرطان تخمدانه.بجای مامان شدن دارم میمیرم.خداواسه هیچ مردی این غصه رونیاره.میترسم برم دکتر،ازصبح دارم گریه میکنم
elna7 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 477 پوستم یه مدته زردشده،آخه من خیلی استرس دارم یه مدته.فکرکنم غصه هامرگموبهم هدیه داد.فقط ناراحت شوهرمم همین
elna7 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 477 پوستم یه مدته زردشده،آخه من خیلی استرس دارم یه مدته.فکرکنم غصه هامرگموبهم هدیه داد.فقط ناراحت شوهرمم همین
مامان؛جوجووو عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 255 تشخیص دادی و حالام نشستی داری گریه میکنی قوی باش دختر این فکرا چیه میکنی توکلت ب خدا باشه ارامش خودتو حفظ کن همه چیو بسپار ب خدا
elna7 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 477 فقط شوهرم دلم فقط واسه اون میسوزه،ازمرگ نمیترسم.فقط نگران اونم