cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عنوان وای😐 286 بازدید | 38 پست خواهرم از تخت افتاد منم با تعجب داشتم بهش نگاه میکردم 😂که بلند شد منگ خواب بود تلو تلو خورد داش میوفتاد رو من همچنان عین بز زل زده بودم بهش تکون نمیخوردم منفجر شدم 😂😂انگار نه انگار برگشت جاش اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/05/06 | 03:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 اها تا اطلاعات بعدی خدانگهدار اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 که چی هیچی نتونسم خوب تایپ کنم وگرنه خودت اینجا بودی میخندیدی اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
همون_بنده_خدا عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2837 راس میگی؟؟؟ #انقَدیکِهحَرفاکُشتِهدادَناِعزرائیلنَداد🚶♀️🔪
همون_بنده_خدا عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2837 چیه🤣🤣 #انقَدیکِهحَرفاکُشتِهدادَناِعزرائیلنَداد🚶♀️🔪
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 راس میگی؟؟؟ کاسه تو بیار ماست بگیر🥸 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 چیه🤣🤣 هچ من بدرد توضیحات نمیخورم😂 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
همون_بنده_خدا عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2837 کاسه تو بیار ماست بگیر🥸 پاستوریزه یا محلی؟ #انقَدیکِهحَرفاکُشتِهدادَناِعزرائیلنَداد🚶♀️🔪
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 پاستوریزه یا محلی؟ محلی پاستوریزه فایده نداره اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
همون_بنده_خدا عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2837 هچ من بدرد توضیحات نمیخورم😂 عیب نداره مثل من🤣🤣 #انقَدیکِهحَرفاکُشتِهدادَناِعزرائیلنَداد🚶♀️🔪
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عیب نداره مثل من🤣🤣 کاربرا هم کم نذاشتن لبخند رو لبم ماسید اصن😂💔 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸