2777
2789

اوندفعه ام مگه یادتون نیست بازرس هسته ای میخواستن تشریف بیارن به بهونه گفتن مردم تهران نیایید بیرون هوا خیلییی الوده است خطرناکه🤣🤣🤣🤣 اون زمستون بود الوده بود!

الان تابستونه اشعه هست🤭

عزیزم راحت برو و بیا...بخاطر مسائل سیاسی این حرف و زدن که معابر شهر و خلوت کنن🤣مردم مام ساده ترسیدن ...

وای خداکنه🤕 ولی ترسیدم حالا فردا بهش بگم بینم نوبتمو نمیذاره برا دوشنبه 😢 تحلیف یعنی چی؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوندفعه ام مگه یادتون نیست بازرس هسته ای میخواستن تشریف بیارن به بهونه گفتن مردم تهران نیایید بیرون ...

وای خداا 😂😂😂😂😂

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

وای خداکنه🤕 ولی ترسیدم حالا فردا بهش بگم بینم نوبتمو نمیذاره برا دوشنبه 😢 تحلیف یعنی چی؟

مراسم رسمی برای معرفی رییس جمهور و شروع به کارش...

اشعه فرابنفش تو شهرای جنوبی با دمای ۶۰ و ۶۵ درجه قطعا خیلی بیشتر هست تا تهران با دمای ۴۳ درجه!

شما کلاه بذار، ضدافتابتم بذار

برای راحتی خیالت خواستی وقتت و کنسل کن

مراسم رسمی برای معرفی رییس جمهور و شروع به کارش...اشعه فرابنفش تو شهرای جنوبی با دمای ۶۰ و ۶۵ درجه ق ...

بدجوری استرس گرفتم.خداکنه قبول کنه کنسلی رو😫ممنون عزیزم 

نمیدونستم صبحم نوبت دارم فک نکنم بشه کنسل کرد😭ضدآفتاب بزنم برم نمیشه یعنی؟🤕

ببخشید من دیشب خوابیدم دیگه الان پیامتونو دیدم❤️

اگه کنسل نشد و خواستی بری قشنگ ضدآفتاب بزن و عینک آفتابی و کلاه آفتابی هم بزار

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

ببخشید من دیشب خوابیدم دیگه الان پیامتونو دیدم❤️اگه کنسل نشد و خواستی بری قشنگ ضدآفتاب بزن و عینک آف ...

خواسش میکنم😘 اره رفتم دیگه با عینک واینا😊