2777
2789
عنوان

خانواده بد

221 بازدید | 5 پست

من مجردم حدودا ۲۸ سال بعد خواهرام دوتاشون داعم تو زندگی شون قهرن و با ۴ تا یا ۳ تا بچشون میان خونه ما خسته شدم از بس ک من با هاشون بحث میکنم ک نیاین آخه بعضی وقتا تا ۳ روز هم میمونن و شوهراشون م از دست اینک راحت باشه از دست زناشون ولشون میکنن و نمیان دنبالشون و تو زندگی من هم دخالت میکنن اینک بهترین لباس و وسایل رو دا رم‌ الان با هر دوشون قهرم چن احساس میکنم دشمنن باهام چن ک زیرابمو زدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه پدرشونه ده روز بمونن شما هم جایگاهت مثه اوناست چون مجردی میتونی دستور بدی کی بیاد کی نیاد؟🥴

پس آرامش من چی سر وصدای خودشون با بچه هاشو ن و مشکلات زندگی شون چی حسودی کردن شون بمن ک تو خونه پدری تو رفاهم ولی مثله خر کار میکنم چن دختر کوچیکه خانوادم و همه از من انتظار دارن غذا درست کردن  شست شو زندگی بعد اینک داعم به بچه هاشون غذا و میوه میدن و ملاحظه اینک نریزه رو ندارن و هی من باید یادآوری کنم د دعوا میشه بین مون

پس آرامش من چی سر وصدای خودشون با بچه هاشو ن و مشکلات زندگی شون چی حسودی کردن شون بمن ک تو خونه پدری ...

شما هم دو روز دیگه ازدواج میکنی بچه دار میشی 

سه تایی بیشتر همو درک میکنین

نهایت بتونی الان بری تو اتاقت درو ببندی 

خونه پدرومادر جایی که در خونه بروی همه ی بچه ها باید باز باشه

شما هم دو روز دیگه ازدواج میکنی بچه دار میشی سه تایی بیشتر همو درک میکنیننهایت بتونی الان بری تو اتا ...

ولی من دارم ازشون متنفر میشم که مراعات حال ما مجرد ارو ندارن و همش من پشت سینک ظرفشویی ظرف میشورم و خوراکی های بچه هاشون و جمع میکنم