2777
2789
شهریور ماه فاجعه بار زیاد میشهنیش میزنه این و بعدش تب و مرگمرگش حتمیه دیگ بدتر از کرونا

😐😑‌مرگش حتمیه رو از کجا اوردین

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم شهر؟

تهران

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ما از فروردین شایدم قبلش باهاش داریم زندگی میکنیم 😅😅😅

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چقد تک دل آدمو الکی خالی میکنید هیچم اینجور نیس

خاله من تو وزارت بهداشت رئیس بخش واکسیناسیون هستن

دونه به دونه شو میگه 

نتم بزنی سایه حاج قاسملو میاره

دقیقا همیناییه که گفتم رو گفته بهمون و کلمه به کلمش درسته:)

ماسک هم لازمه؟

ن  نشنیدم 

پماد زینک با تریا ان  ان قاتی میزنیم میزنیم روش بهتر میشه وضعیتش نیش ها

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
شهریور ماه فاجعه بار زیاد میشهنیش میزنه این و بعدش تب و مرگمرگش حتمیه دیگ بدتر از کرونا

توروخدااا به شایعه ها دامن نزنیدد

نمیدونید چه استرسی وارد میکنید

هیچوقت اندازه اون نمیشه چرا بی اطلاع انقد استرس وارد میکنید.

من نمیگم خود دکترا گفتن اینو

معلامه تحت تاثیر فضای مجازی هستی عزیزم 

این پشه در صورتی باعث مرگ میشه که اولا قبل از شما کس دیگه رو نیش زده باشه 

دوما بدن آلوده به بیماری باشه و تب طولانی مدت

نه اینکه بیاد بزنه و بمیریم که

به قول گفتنی با کرونا نمردیم که با نیش پشه بمیرم😂

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

چرا اطلاعات اشتباه میدین؟ کرونا چون عاملش ویروس و انسان به انسان منتقل میشد خیلی خطرناک تر بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️