2777
2789

اشعه UV یکی از چیزهاییه که می‌تونه روی DNA سلول‌ها تاثیر بذاره و باعث سرطانی شدنشون بشه. در حالت کلی نباید زیاد در معرض اشعه خورشید قرار بگیریم‌. حالا این چند روز چون شدتش بیشتره، باید بیشتر رعایت کنیم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال اول محرم افتاده روز یکشنبه

که در احادیث آمده

سالی که اول محرمش بیفتد یکشنبه

خصوصا پایان سالش طبق فرموده حضرت امام صادق از کتاب دانیال نبی قصص الانبیا سال بسیارررر سختی هست

از قطحی گرانی بیماری های مختلف مثل وبا و ..مرگ سخت، مرگ شدید ..طوفان های و رانش زمین و اختلاف عرب و عجم

و اختلاف بین سلاطین هند و یمن

از همه مهمتر پیش بینی رویت ستاره کوبنده و درخشان طارق که قرآن پیش بینی کرده و الان ناسا گفته نزدیک زمین شده ساعت ۳ صبح دیده میشه و چون پیشگویی قرآن هست و حقانیت قرآن می‌رسونه زیاد صداش در نمیارن که الان نزدیک شده و هر دوره تاریخ بیرون میادمثلا قبل عذاب قوم نوح و لوط و بار دیگر این ستاره دنباله دار در زمان حضرت موسی(ع) و نابودی قوم فرعون ظاهر شده و آخرین بار طبق این روایت در زمان شهادت حضرت یحیی(ع) بوده است

و الان دوباره این ستاره نزدیک شده

و نزدیکی شدنش به زمین موجب

شیوع جنگ و مرگ ،بیماری های مختلف منتشر میشود بین مردم ،طوفان و بادهای ویرانگر ..

قتل و غارت و راهزنی و ....

برای رهایی

ا صدقه بدید

۲ ذکر یا مهدی ادرکنی مدام بگیم

چون هم در روایات و هم در خواب چند نفر فرد موثق فرمودند این ذکر شما رو از بلاهای آخر الزمان قبل ظهور نجات میده .

و در احادیث هم ایشان فرمودند به واسطه ما بلاها از مردم زمین دفع میشه

۳ توبه از گناهان مون

چون بعد این حوادث توبه بی تاثیر هست .

و این اتفاقات امتحان و آزمایش ابتلا  برای اهل ایمان و عذاب برای کافران است ...

به خدا پناه ببریم .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

مگه رعد و برقه؟؟ چرا عقب مونده میشید بعضیاتون😒

باعث تغییر ژنتیکی تو سلول و سر..طان پوست میشه

عقب مونده چیه

رعایت کن فردارو

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
امسال اول محرم افتاده روز یکشنبهکه در احادیث آمدهسالی که اول محرمش بیفتد یکشنبهخصوصا پایان سالش طبق ...

شما استرس نده

تا خدا نخواد هیچ برگی از زمین نمیوفته

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
شما استرس ندهتا خدا نخواد هیچ برگی از زمین نمیوفته

عزیزم معلومه فرمایش شما درسته

اما این ها فرموده امام صادق ع از کتاب قصص انبیا

کتاب دانیال نبی ع هست.

خداوند در کلامش قرآن فرموده به بعضی از رسل علم غیب داده است . 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

فقط فرداس؟آخه چرا مگه چی شده؟

شاخص اشعه ی یووی تو حالت عادی ۲ یه

فردا ۱۲ میرسه ک خیلیی خطرناکه

بین ساعت ۱۱ تا ۱۷ هم اوجشه

یکشنبه هم هست؟

بله

تا سه شنبه